måndag 12 mars 2012

Grattis Leila!

Alltså. Allt den HÄR kvinnan rör vi blir ta mig tusan till guld. Kolla bara in hennes fantastiska webb-butik som öppnade idag. Har försökt kika in flera gånger idag men det har varit så högt tryck på siten att det inte har gått. Men NUUUUUU funkar det och dra mig lite hit och dit and back again så mycket fint det fanns. Man blir helt tokig! Attans att jag redan fyllt år, liksom. Iallafall. Coolt att denna coola donna ger oss bak-nördar ytterligare ting som man bara mååååååste ha. Måste.

Så till dig Leila; Grattis till din übercoola butik. Succén är redan ett faktum och du är helt fantastisk. Får jag adoptera dig :)???

Ja, just det ja. Idag var jag och pratade inredning i radion. Det kan ni lyssna på HÄR. Enjoy!

Nu ska jag trycka in lite choklad i ansiktet. Det var banne mig alldeles för länge sedan :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst..... Idag bjuder jag er på lite pics från vårt ommöblerade vardagsrum. Om det ser konstigt ut med lamporna så är det för att vi (läs maken) inte "hunnit" flytta på dem ännu. Å klockan ska upp också. Å det sista lull-lullet. Så fortsättning följer......

4 kommentarer :

MITT VITA HUS sa...

oyes i lööööv henne altså vilken fantastisk kvinna:)

Nu ska jag lyssna på dig gullet;)

KRAM

Anonym sa...

Snuskigt snygga matsalsmöbler du har!

Tezz sa...

Hon är fantastisk! Och nu har jag ännu fler saker att önska mig nästa gång jag fyller år (vilket dröjer på tok för länge...). Dags för shopping på nätet med andra ord :)

Josefine-Elvine sa...

Så fint det blev i vardagsrummet! Härligt med snittblommorna i flaskorna! Hoppas du får en fin och solig tisdag! Kram Josefine