fredag 30 mars 2012

När det känns som om man glömt något!


Marinblå "rund" scarves (ni vet en sådan där som man virar runt halsen utan öppning)
med vita stjärnor från Cubus.
Grymmaste sköna loosefit brallan (som ni snart ska få se på)
kommer från Rutstore.se
T-shirt med flagga från Vero Moda.
Eftersom jag varit i plugget idag, har jag ju varit ifrån mina kids större delen av dagen. Som mamma är det en ganska lustig känsla att inte ha sina kids nära sig största delen av ens vakna tid. Man har ingen som står och håller en i handen och "da da da da:ar" medans man sitter på muggen, eller någon som smetar in smöriga händer i ens nyduschade hår, eller någon som leker "jag-tar-och-springer-iväg-och-gömmer-mig-lite-så-att-mamma-inte-hittar-mig-och-nästan-får-en-hjärtinfarkt". Man känner sig liksom halv. Som om man har glömt något.

Men. Jäklar i min lilla låda vad allt går snabbt när man är alldeles allena och trots att man kan ta huuuur lång tid på sig när man tex. provar kläder (eftersom jag inte behöver byta Lillebrors blöjor på golvet eller bli orolig för om Bebis börjat utveckla någon form av Peeping Tom-syndrom eller om han bara är väääldigt social mot folk i provhytter.... hm....) så gör man ändå den där klassiska beprövade "hasa-ner-brallorna-till-fotknölarna-för-att-vara-så-snabb-som-möjligt"-tricket. Oh, oh, oh the sexyness!! Men vem har inte gjort denna varianten :)!?!
Vit söt klänning från Vero Moda.


Iallafall. Det var så klart skönt att få lite egentid idag, men det är ändå alltid bästa att få komma hem till de sina. För utan dem känns det verkligen som om jag har glömt något.

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

La Dolce Vita -vardag när det är som bäst! sa...

Hej jag vet vad du menar. Kan fortfarande känna känslan av att ha glömt min minsting när han var nyfödd och jag var och handlade ensam och han var kvar hemma. Kändes konstigt!
Det finns dock inget bättre än att komma hem till sina kära och mötas av ett leende :)

Kram Caroline

Anonym sa...

Vad fin du är i håret du passar jätte bra i lockigt fortsätt med det
kram helene