söndag 4 mars 2012

Vilken dag!

Muffinsformar från Nordljus.
Gamla coca cola-flaskor med saft och sugrör i.

Uj, uj, uj vilken dag det varit. Upp i ottan för att dra iväg till frisören för att bli lite fin i barret inför bröllopsmässan. Å så blev jag tilldelad en ung söt tös som fick i uppdrag att piffa mig i fejjan vilket innebar två ton spackel för att försöka dölja de två timmars sömn (två sjuka kids. Say no more.....) jag fått i natt. Som att försöka piffa ett roadkill. Typ. Iallafall. Det var himlans skönt att få sitta med en kopp kaffe i handen och bli lite ompysslad så där på morgon kvisten eftersom de nuförtiden består av allt annat än att just sitta still. Det är väldigt underskattat det där med att sitta still, kan ju jag tycka :).

Å hur blev då slutresultatet då? Ja, det får ni se imorgon :).

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst..... Idag visar jag lite smått och gott från fikabordet igår. Jag hade varit ute och plockat lite vintergäck som dekoration på (köpe)tårtan och för att lull-lulla lite annat också. Enkelt men effektfullt, tycker jag.

10 kommentarer :

Rustik Romantik sa...

Vilket härligt fikabord! Har äntligen fått tillbaka längtan efter att baka och blir så inspirerad av alla vackra bilder. Kram, Tina

Mys och hemtrevnad sa...

grattis i efterskott...vad spännande att få se hur resultatet av stylingen blev i morgon...nattis så länge...kramis semlan

Johanna Stålros sa...

Ja jag vet resultatet- du är ju alltid snygg så. Så mycket gott, hade räckt till att skicka ett gäng till mig tror jag;) Kram

Ekenäsliv sa...

Så mycket gott!!!
Hoppas det gick bra på mässan. Vi var på väg dit, nästan framme, precis utanför Bauhaus typ, mår dottern illa... Frukosten kommer upp över hela henne... Stackars lilla tös! Hft sån hosta och mådde illa av hostmedicinen, bara att vända hem. Så ledsen hon var att det inget blev.. Men vi ska ju inte ha bröllop förrän nästa sommar så tid finns ju än:)
Ska bli kul att se bilderna imorgon!
Kram Anna

Rosor och ruiner sa...

Grattis i efterskott! Vilket härligt fikabord!

Sommaren65 sa...

Åh, så smarrigt. Hoppas att du hade en mysig fika tillsammans med dina nära o kära. Ser gör gott ut. En försenad grattiskram på din dag! Kram Magda =)

änglamakerskan sa...

Jaha ja, det var hos dej man skulle fikat igår ser jag ;) Ser himla gott ut. Mmm tårta(!)... Själv har jag smaskat marie-kex och det kanske inte riktigt kommer upp i denna gastronomiska lyx, men smuligt blev det ;)

Spännande med bröllopsmässa! Kikar in imorn och kollar bilder då, det vill jag ju inte missa =)

Ha det fint!

/kräm

Pilutta Dej Design sa...

Å så mycket gott. Grattis i efterskott!

Lotta h sa...

Mumsigt värre......grattis i efterskott !

Vilka söta små flaskor, vart hittar man dom?

Kram Å härlig måndag

Sarah sa...

Du var vacker som alltid Marika och sömnbristen syntes inte alls. Var dock tydligt vem som hade rutinen på den där scenen och vilka som saknade den... Du strålade!!

KRAM