tisdag 20 mars 2012

Jag byter upp mig!Efter gårdagens köööpe-kakor till fikat (för ibland räknas ju sällskapet mer än själva fikat), är det idag dax att byta upp sig lite. Så idag drar jag till Gårdby Kafé och Lanthandel för riktigt hembakat de luxe fika. Jomenmantackar :). Tjohoooooooo!!

En lite fråga bara. Var tusan tåg Mr. Vår vägen? Om någon har sett eller lagt beslag på honom så får ni ju gärna ta och dela med er lite. Tack på förhand :).

KRAM

// Inredningsfrun

13 kommentarer :

Annaochlivet sa...

Åhååå nu blir jag lite avis för att du bor på den däringa ön som jag äääälskar! Fast jag är glad för din skull förstås ;) Gårdby Kafé och Lanthandel är ju bara helt uuuunderbart! Ha en fin dag!
Kram på dig :)

Lena - gott för själen sa...

Ja, vem har snott honom!? Jag undrade just vem som beställt snön som singlade ner över Mälardalen i morse. Vilken web-butik säljer sånt, liksom. Det borde vara förbjudet.

Lena - gott för själen

En blandad kompott sa...

Hej!

Jag undrar vart ditt blåa porslin kommer ifrån?

Ha det bra....

Emmas lantliga sa...

Vad blev det för fika i Gårdby? Den underbara citronpajen är min favvo. Ha en fortsatt fin vecka!

Kram Emma

Anonym sa...

Jag vet vad det hela handlar om!
Din "stooooora secret"!
Kanske ingen receptbok, men en bok eller något ang inredning. Du tjatar ju jämt om Kamprads varuhus osv och har försökt tidigare att få in en "fot" där genom att ha ett inredningsrum etc. Så...ja det blir något som handlar om inredning. Låter ju på dig som du ska bli värsta miljonär...så ja...haha...det blir ju spännande. Men du är ju mycket för att "synas" och "märkas" utåt sett och spexa osv osv så det lär ju vara något sådant. Du leker ju modell ibland då du visar upp kläder, så....men det är något med inredning. Det går ju inte att äta ballerina varje dag nästan och sedan tro att man ska vara en modell. Haha...
;o)

La Dolce Vita -vardag när det är som bäst! sa...

Hej, här är han då inte Mr vår! Hoppas dock han kommer tillbaka snart, helst imorgon då barnen har studiedag :)

Ha en härlig tisdag, kram Caroline

White sa...

ANONYM! Lägg Av!! Sök hjälp med dina avundsjuka tankar. Det är inte nyttigt för dig!!!/W

Rebecca sa...

Värst var det kommer många anonyma negativa kommentarer så fort nån annan har något på gång, när nån annan "lyckas" så att säga. Vuxna människor alltså.

Divina Chita Brasil sa...

So beautiful!!! I love blue!

Tofsar och Ting sa...

Hej fina du! Härliga bilder! Jag försöker nå dig via mail, men verkar ha svårt/fel adress??
Kram Annika

Anonym sa...

Angående anonym, tycker det låter för sorgligt med beska kommentarer. Gå ut och njut av livet istället, tror du behöver det...

Ulrika sa...

Har hittat in på din blogg. Gillar den. Härligt att du oxå är en fikanjutare. Ska ta vägen förbi den där lanthandeln du pratar om nästa gång jag besöker the island. Kram från mig på andra sidan blå jungfrun.

Ekenäsliv sa...

Läste precis en kommentar här i detta inlägg, blir lite illa berörd.. Vad är det för en människa som skriver så?!?? Hoppas du haft en bra dag trots bittra avundsjuka kommentarer!!
Fridens liljor!!!
Kram Anna