torsdag 1 mars 2012

Lättroad!

Lillebror och hans BFF, den röda lilla plastringen.
"Försök inte smita. Jag ser dig nog!!!
"- Alltså mamsen...... Jag är lite upptagen nu....."
"...... Do-not-disturb-å-det-då-va!"
Lillebror och den röda plastringen är
som ler och långhalm.

Imorgon blir Lillebror 11 månader. Nä det är inget "mars-mars-måne-jag-kan-lura-dig-till-Skåne"-skämt, men det skulle man ju kunna tro eftersom han nyss var en liten plutt. För ett år sedan var jag fortfarande hans hyresvärd och han chillade i mitt all-inclusive-deluxe-hotell och plaskade runt i 37 gradig swimmingpool. Min lille plutt. Iallafall.

Den här stora lilla plutten är fortfarande en cool och lättroad liten kille. Han kan konsten att få en röd liten ring att verkar mer intressant än raketforskning och kan lätt fördriva en timme med att hitta nya användningsområden med den. Väldans bra egenskap måste jag ju säga.

Den här att-vara-lättroad-egenskapen kan komma in handy idag, eftersom jag är hemma med en febrig Bebis och en väääääldigt pigg Lillebror. Kan bli en intressant kombo med en mamma som ska baka, städa, fixa och dona inför kalas-lördagen. Väldigt intressant :).

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Marthina, Holmbytorp sa...

Så himla charmig han är!!

Mys och hemtrevnad sa...

håller tummarna för att fixet ska gå bra för dig och att storebror blir frisk och kry...lillebror ser ut att må utmärkt...sådana fina charmtroll du har...kramis semlan

Anonym sa...

Med lite dans ; ) ska det nog gå bra kram och tack för att du bjuder på dig själv så mycket på din fina blogg kram Sofia

Caroline sa...

Ibland behövs det inte mycket för att underhålla de små, speciellt inte dyra leksaker. Vår lilla plutt har krupit ett par veckor nu och favoritsysselsättningarna vid minsta obevakade ögonblick är;kattens svans, datorsladden, tidningshögen, toalettrullarna och stället med borste och spade till öppna spisen...lilla busunge ;)

Kram Caroline