onsdag 28 mars 2012

Ha ha ha!!!

Ha ha ha! Tack du söta läsare som gjorde mig så grymt nyfiken på vad "morning glory" är slang för så att jag googlade det. Å det var ju väldans roligt att jag just använde det uttrycket i ett inlägg om vårt sovrum. Kul, kul och tack för den upplysningen :).

Vad som också är lite "ha, ha, ha" är att ni som inte gillar mig så mycket ändå fortsätter att titta in här hos mig och lämnar små syrliga kommentarer. Dessa tråkigheter struntar jag helt enkelt att publicera. Så. Vem är det nu som får sista ha ha ha:et :)!?!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst...... Eftersom det är ganska windy här på the Island, har jag bara sådana saker på hyllorna i vårt utekök som kan åka i backen utan att gå sönder. Som gamla konservburkar som jag planterat i, zinkspann och annat hållbart lull-lull. Så kan det blåsa bäst det vill :).

13 kommentarer :

Photo by Maria sa...

Tänk att folk orkar hålla på att ge sura kommentarer.. Att det skall vara så svårt att låta bli att läsa om man inte gillar en blogg..

Jag gillar din blogg iaf men jag kommenterar inte så ofta..

Kram Mia

Lina sa...

Så otrevligt med negativa kommentarer... Det är bara att skaka av dej dom... Jag gillar din blogg och att du verkligen bjuder på dej själv... :)

Ha en fortsatt trevlig vecka!!

Kram*

Rosor och ruiner sa...

Så där kan du ju inte göra, säga a och inte b...nu var ju jag tvungen att googla på morning glory...=)

Konstigt att folk orkar gå in här o kommentera om dom inte gillar din blogg...trist!

Anonym sa...

Jag tycker det är konstigt att folk läser en blogg som de inte tycker om. Jag blir bara glad och får insperation när jag läser din blogg :)Fina bilder, glada och positiva texter att läsa. Det har kommit in förändringar i mitt hus efter jag har börjat att läsa din blogg, för det ger mig så mycket. Tack ;)

Johanna Stålros sa...

Ett gott skratt förlänger livet;) Kram

Anonym sa...

Avundsjuka,denna fantastiska åkomma som många verkar gilla att lida av......tänk om den gick att sälja.Då skulle statskassan få glädjefnatt.Keep on going tjejen,du ger oss andra sån glädje i livet!!
Marita i Piteå

Himlavit sa...

Jag gillar iallafall att kika in hos dig =)
Trevlig kväll
Kram Tessan

Heléns Gott o Blandat sa...

Kan bara hålla med alla föregående talare!! Din blogg är toppen!

Kramar till dej!!

Anna Ö sa...

Avundsjukan är den värsta sjukan!
Bra att du inte publicerar kommentarerna så näthatet sprids.
Jag super-duper-rå-gillar dig :-)
Kram!

Madde sa...

Alltid spännande med människor som vill lägga nedvärderande kommentarer, anonymt dessutom. Men det tänker inte jag göra... jag fullkomligt älskar din blogg! Ditt positiva sätt att skriva och se saker på ger mig lite extra energi och det tackar jag för :) Kram!

Mys och hemtrevnad sa...

Morningglory är väl ett tillstånd mannen vaknar i vid sin vackra hustru ...fniss....åtminstone i vår del av landet...kramis semlan

Sandra sa...

Fast jag tycker inte du ska lägga ner tid att besvara elaka kommentarer i dina inlägg för att för det första så är din blogg som en liten sol och bra start på min morgon, jag blir glad av att läsa här! Och det blir inte lika kul att läsa när jag läser publicerade kommentarer du tar upp i inläggen och för det andra så blir det som en liten vinst för dom som kommenterar elakt att du bryr dig om att ge svar på tal.. Bry dig inte om att publicera dom, och bry dig inte om att svara. Visa att du är stark och med bra självförtroende och inte behöver bry dig om dom som trycker ner dig. Vi som tycker det är roligt att läsa här kan vara här och ha det trevligt så struntar vi i resten! Kram på dig!

Anonym sa...

Hihi, varsågod söta du! :) Det var första gången jag fick briljera med den kunskapen lite... ;) Men som ett gammalt oasis-fan, så har man snappat upp ett och annat (onödigt) vetande... (du vet, "What's the story, morning glory" - låten de blev så poppis med).
kram