onsdag 28 mars 2012

Morning glory!

Vackraste lakanen från Sleepo.se

En Inredningsfrun i sin morning glory!
(sötaste sommartunikan, från Nordljus, kommer
jag att bo i när det är varmare ute)

Det känns att det går mot varmare tider nu och nätterna är inte längre lika kalla. Jag är en sådan människa som helst skulle vilja sova inne i kylskåpet om det går eftersom jag alltid är tok-varm. Speciellt om natten (ska inte kroppstemperaturen gå ner då?!?! Hmm...). Jag sover som bäst när det kommer små ångpustar när man andas och näshåren är som istappar. Lööövely! Mitt 19 kronors tunnaste tunna syntet-täcke, som jag köpte på Jysk typ 1850, passar mig perfekt på vinterhalvåret. Iallafall.

Men så fort det börjar bli varmare ute som nu när det är vår, räcker det med ett påslakan för min del och fönsterna på gavel. Kallt och skööönt! Just nu är det en dröm att få sova eftersom lakanen som jag beställde med den grymma tävlingsrabatten (ni vet 20 % hos Sleepo.se till och med den 1/4) är det skönaste och goaste lakanen jag någon sin haft. Utan tvekan! Det gör att det inte känns lika tungt att springa upp om nätterna när kidsen vaknar, för det är alltid så gött att krypa ner i bingen igen då :).

Iallafall. Idag bjuder jag er på lite morning glory från vårt lilla sovrum. Var bara tvungen att prova min nya lilla tunika som kom på posten igår. Love it! Den ska jag ha när jag om ett par månader vaknar upp till ljumma Medelhavsbrisar och låtar på radion som låter ungefär så HÄR :).

En härlig lill-lördag önskar jag Er alla fina!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Kan ni som vann nattlinnena i tävlingen maila mig era hemadresser så att jag kan skicka dem på posten till er. Tack!

4 kommentarer :

Lilla gumman glömsk sa...

Hi hi, min man har precis ett sånt täcke, för 19:- från Jysk! Jag kallar det för "snortrasan"... Men jag håller med, det är skööööönt med svalt i sovrummet, men också underbart skönt att då få krypa ner under ett fluffigt täcke! ;)

/Jenny

Sofia sa...

Hot mama! Jättefin bild på sovrummet. Vet du vad jag har tänkt ibland? Att det vore kul att se en planlösning över ert hus. Det verkar himla praktiskt och jag tror att jag förstår på ett ungefär hur rummet hänger ihop, but still. Tack för en fin blogg!

Anonym sa...

Haha, vet du vad "morning glory" på slang betyder!? ;)

Gabriella sa...

Fina bilder! Och åh så tjusig du är i den söta tunikan!