fredag 16 mars 2012

Jag har tröttnat!


Den svarta lilla pallen har flyttats runt och här känns den ganska bra, tycker jag.
Men den ska säkert flyttas runt ett par gånger till innan jag är nöjd :).

Vackra små mini-hortensior (som jag fått av min käre mor) får nu pryda den
lilla avsatsen mellan kök och vardagsrum.


Nu är det så här och ni kommer säkert få ett litet bryt på mig nu, men jag ha tröttnat. Alltså veeeeerkligen tröttnat. Jag berättade för min käre make att jag tröttnat och han fick ett litet bryt på mig. " -Du kan väl inte tröttnat. Redan?!".

Men jo. Det har jag. På kökstapeten. Vår vackra rutiga kökstapet. Det är den jag tröttnat på. När vi köpte den -07 så skulle den utgå (å varor utgår ju för att ingen köper dem) men vi tyckte den var finast i världen och skulle passa perfekt till vårt nybyggda kök. Så vi visade stolta upp den för vänner och bekanta som rynkade på näsan och tyckte väl att "jo.... eh.. den var väl... eh... fin?".

Men. Så kom vår vackra rutiga tapet på plats i vårt kök och det var som att dra ut en plugg. För oj, oj, oj så mycket positiv respons vi fått och det finns inget som vi har fått så mycket frågor på som på den. Från det att jag började blogga har jag fått ett tiotal frågor i veckan kring tapeten. Folk som vill köpa upp det vi har kvar, undrar vart det finns liknande, vart man kaaaaaanske kan hitta den and so on, and so on. För ett par år sedan såg man nästan inga rutiga tapeter i köken alls runt om på bloggar och inredningsmagazin. Nu syns liknande överallt. Rutigt, rutigt, rutigt!. Å jag har tröttnat, tröttnat, tröttnat. Big time! Inte för att jag inte tycker att den är vacker, för det tycker jag fortfarande. Men det är lite som att köpa sig en tröja på H&M. Det går snabbt till man ser den på en massa andra. Det tar liksom lite udden av den, även om det är en fin tröja. Ja, ni förstår.

Men tapeten får hänga där ett tag till. För min käre make har tyvärr inte tröttnat än. Men i smyg så kikar jag runt efter en ny kökstapet som våra vänner och bekanta kanske rynkar näsan åt. Men som vi älskar mest i världen :).

Nu tar vi fredag va :)!?! Tjohooooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst...... Idag fyller kidsens Storebror år. Hipp hipp HURRA önskar vi här från the Island.

10 kommentarer :

LIVSGLITTER sa...

Känner såååå igen mej! Jag tröttnar fasligt fort, inge roligt alls faktiskt..hih..

Ida Johansson sa...

Boråstapeters "vintage", var och tjuvkikade på den igår! Hur snygga? Sen finns det några som heter Sandberg som jag tror du skulle gilla! Check it!! Kram :)

Ekenäsliv sa...

Ha ha, jo så är det, inte lika kul om många andra har likadant. Fast jag tycker att den är superfin!! Vi håller på o renoverar vårt kök här och hade först bestämt att vi skulle ha en randig tapet och bröstpanel, men fick en ingivelse en natt! Så det blev pärlspont på hela väggarna - love it!! Ha en härlig dag i sola!
Ps: slå en kik i barrande imorgon;)
Kram Anna

Torparlycka sa...

Sitter här och LER från öra till öra! Känner igen mig i dig, vi har samma tapet som ni...det är den 3:e i köket på 10 år, min man är inte sugen på ny men det har jag varit ett braaa tag nu. Operation övertalning pågår...Kram A

Lilla gumman glömsk sa...

Ja, visst är det konstigt hur man kan tycka att något är supersnyggt för att sen inom en ganska kort tid tröttna totalt! Jag har dock märkt att man ibland kan gilla det man tröttnat på igen. Vårt köksbord till exempel, jag var beredd att slänga ut det genom fönstret ett tag, men nu gillar jag det igen! Så det är bra att inte göra något förhastat ibland.

Ha en skön fredag och helg!

JEnny

frida sa...

Mitt impulsiva vill skrika nej tröttna inte den är ju så snygg, medans jag själv tycker samma sak om vår tv bänk som vi köpte för inte allt så länge sen (min man skulle dö om jag sa att jag inte vill ha den längre haha)

Anonym sa...

Helt klart Sandbergs tapeter från Ulricehamn skulle passa in hos dig.

Anonym sa...

såna tapeter vll man inte ha det ska va vitt med pyttesmå romantiska blommor

Mary sa...

Älskar ert hus, helt underbart! precis något sådant vi letar efter.. :)love love love!

Ang Crossfit så är det bara att bege sig ut i trädgården och lalla runt där, går hur bra som helst och ger enormt bra resultat (såg din kommentar hos Malenami) :)

Anonym sa...

tråkigt men sant man tröttnar även på den mest underbara fantastiska saker man införskaffar sig.man undrar alltid .hur gick det till???har precis varit och köpt tapeter till mitt kök.något liknande den du har.ha en underbar dag.kram kram