lördag 31 mars 2012

Gudarna måste vara tokiga!


Alltså. Det är inte ok att kasta ner snö nu. Det är ju för tusan vår. Eller hur!?! Vädergudarna måste ju vara tokiga! Idag hade jag ju planerat att sitta med näsan i vädret och få lite fräknar, dricka en förmiddagskaffe på altanen och sätta fingrarna i jorden och plantera lite penséer. Men det får bli lite inomhus mys istället. Å det tackar jag ju aldrig nej till :). Sitter ändå och väntar på ett spännande mail. Hmmmm...... fuffens, fuffens, fuffens :)......

En riktigt riktigt härlig lördag önskar jag Er alla goa!

KRAM

//Inredningsfrun

Psssssssst..... Lite påskliljor pryder bordet i vardagsrummet. Idag ska jag nog leta reda på lite mer påskpynt och dra in ett par kvistar björkris. Nu börjar ju påsken närma sig. Härligt!

7 kommentarer :

Casaneuhaus sa...

Snö på min älsklingsö... nej. Hoppas det fina vädret återvänder om tio dar då vi kommer... här 18 grader och sol, me like:-)

Annatroll sa...

Halloj!
Härligt att påsken och lite längre ledighet närmar sig! Jag plockade in mitt påskris igår och pyntade det med fjädrar i fina vårfärger, så nu är jag redo!
Ha en mysig helg, Kraaam.

Lena - gott för själen sa...

Gudarna som ansvarar för Mälardalen har också varit tokiga inatt. Inte ok!

Här håller vi på att förbereda kvällens middag. Vi ska klämma in ett födelsedagskalas en timme bort också. Allt går bara man planerar lite.

Väntar med spänning på att ert fuffens ska avslöjas!

Ha en skön lördag! Kram Lena - gott för själen

Sahra sa...

Så onödigt liksom. Varför? Snö. Blä

Ulrika sa...

Brr här på andra sidan blåjungfrun är det också kallt. Min penseer står kvar i kassen oplanterade. Hoppas jag kommer ut imorgon.

Anonym sa...

Hej! Du har såå fina blommor men jag har en liten fråga...får du aldrig blomflugor eller bananflugor? Och om du får dessa hur gör du för att bli av med dessa rackare. För varje gång jag köper någon ny blomma som inte är en orkide så drabbas jag av dessa monster. Så jag är enormt tacksam för svar.

Gabriella sa...

Åh så fint det ser ut, vårigt o härligt! Och god soppan såg ut där nedan=)