lördag 19 maj 2012

Altan-dag!

Vackert flätat armband och
halsband från Louise Interiör.
Klänning från Noa Noa (köpt på Nordljus)

Efter en vecka med mycket fläng tänker jag parkera min lilla ändalykt och lekamen på altanen idag och göra nada, nichts, nothing förutom att chilla och njuta av att the Island visar sig från sin bästa sida idag. Det blir alltså en riktig altan-dag! Ljuvligt!

Ikväll ska jag dock börja sortera vad som ska ner i resväskan inför Turiket-trippen. 20 kg är den tillåtna vikten för bagaget. Där var det ju någon som inte tänkte till, kan ju jag tycka. 20 kg. Det kommer ju bara vad mitt tingel-tangel och lull-lull, som jag ska pynta mig själv med, kommer att väga. Får se hur jag löser det. I värsta fall får jag väl slänga på mig alla smycken och landa i Turkiet som värsta julgranen. Lite exotiskt sådär..... eller ja...... #I-landsproblem deluxe

Nu. Altanen -----------> solen. Tjohoooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssst. Vad som definitivt ska packas ner är den ljuvligt vackra klänningen från Noa Noa (kommer från Nordljus). Den väger ju inte så mycket!!

2 kommentarer :

Anonym sa...

Mmm, det problemt känner man ju till. Handbagaget vägs ju sällan så det brukar jag fylla lite extra med lite tunga "juveler".

Kramar till Er fyra från oss på andra sidan sundet
(snart, "snett neråt kusten")

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Du får pracka på dig allt på kroppen istället, för dig lär dom ju inte väga!! Och blir det snedvikt på planet får du väl byta plats!! Vad kul det ska bli att se allt ni ska hitta på där! Klem!