fredag 11 maj 2012

Vår gos-kille!

" Jag har något till dig, mammsen....."
"..... som jag plockat alldeles själv....."
" Varsågoooood!"


Bebis (nä han heter inte så men namnet har fått hänga i eftersom jag kallade honom det när jag började blogga. Så. Nu vet ni) har nu hunnit bli 3 och ett halvt år och han är allt annat än just en bebis. En riktig gos-kille är han och gör och säger sådana saker som bara en tre och ett halvt åring kan göra. Helt underbart!! Å så gillar han att plocka blommor till sin käre mor. Det är så jag nästan dör "mitt-hjärta-svämmar-över"-döden en smula så sött!

Appropå sött. Nu är det färdig fikat för min del. Iallafall på två veckor för då är det dax för bikini (japp, jag hittade två igår. Bilder inom kort). Sitter just nu och funderar på om jag ska försöka släpa min lilla lekamen till det där gymmet som jag betalat på i ett år snart, men bara varit där en handfull gånger. Fast det går väl ändå inte bli fit på två veckor så jag ids nog inte ens försöka :D. Får ta och jonglera och springa efter mina kids lite mer istället. Det är träning nog. Å gräva. Bästaste träningen är ju att gräva!!

Iallafall.

En härlig fredag önskar jag Er, alla goa!

KRAM

// Inredningsfrun som måste gräva sig ett hål eller fem

1 kommentar :

Majberggrens's Värld sa...

Din son är såå otroligt lik dig på detta kort (vet ju inte om du och din man är lika också). Finns ingen blombukett som slår en liten egenhändigt plockad blomma till mor. Likadant är det med barnteckningar tycker jag....det kan vilken berömd konstnär som helst inte konkurrera.