söndag 13 maj 2012

Bye, bye Pärlan!

Min lilla pärla som jag lånat av Volvo en vecka.......... som jag hade liiiiite svårt att lämna ifrån mig....... har jag nu iallafall parkerat för sista gången.
Backhjälp i form av videokamera som filmar bakom bilen. Den upptäckte jag ganska sent
eftersom jag, ja, kollar bakåt när jag backar :).
Man behöver inte ens sätta nyckel utan bara trycka på en knapp
så startar bilen. Dessa nymodigheter :)!!
Igår var jag tvungen att säga bye, bye till min lilla Pärlan och tillika den coola pressbilen jag fått låna denna veckan (Tack Volvo!!). Hade ju lätt kunnat cruisa runt i den ett par veckor till. Eller ja, varför inte hela sommaren. Men icke sa nicke, den skulle tillbaka (attans). Så nu har jag parkerat den för sista gången.

Det är ju så häääär det ska gå till när man ska försöka sälja bil. Kasta in alla nymodigheter som finns och som ger bästa prestandan och låna sedan ut den till en köpbenägen 30-någonting-åring med förkärlek till bilar. Smart Volvo. Mycket smart! Min käre make tycker dock inte det var lika smart av dem, eftersom han inte aaaalls har lust att byta bil. Well, well. Vi får väl se :).

Imorgon är det dax för mig att prata lite inredning i radion igen. Så ratta in kanalen mellan 11.30-12 så hörs vi :).

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

Camilla sa...

Snygg bil! Var det 7 säten i den?

Ellan - Livet hos Ellan sa...

Jag har äntligen(!) efter många år i en gammal raggarvolvo - fått en splojrans ny! Eller ja, fått och fått... :/ Men vilken känsla det är att cruisa runt i den som vi har nu! Skitkul! Och det händer ju något när man trycker på gasen! Wohooo! :)