tisdag 29 maj 2012

Halleluja moments!
Mat. All denna fräscha härliga mat.


Idag ömmar fötterna och magmusklerna lite mer än vanligt faktiskt, för herre gud vilken kväll det blev igår. Först fick vi äran att möte en man som var kick-ass duktig på att karva i grönsaker. Självklart fick vi också prova på hur man förvandlar morötter till palmer och vi var inte lika..... hm...... kick-ass på det som han var, men vi skrattade iallafall så att tårarna sprutade och hade en massa "halleluja-life-is-sannerligen-good"-moments. Bästa!

Sedan gick mötet med den turkiska musikproducenten över förväntan, så vi gick ut och firade på ett riktigt genuint turkiskt ställe som vår lilla hustomte (ja, han är banne mig behjälplig med precis allt) här på Side Mare Resort tipsat oss om. Där blev det klackarna i taket och vi fick lära oss hur man dansar här i turklandet. Herregud säger jag bara.
H-E-R-R-E-G-U-D!!!

Idag ska vi ännu en gång ta oss ner till köket här på hotellet för att laga turkisk mat. Hur de ens vågar plocka in oss dit igen är ett mysterium. Men det måste ju innebära att vi var lite kick-ass ändå med de där stackars grönsakerna igår. Eller iallafall kanske bara lite kick :).

Nu, poolhäng. Snart, köket.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... Fler bilder från gårdagen (som bilden nedan som jag lånat av Emma) hittar ni ju så klart hos de andra girlsen. Så kika in hos dem!

5 kommentarer :

Bromans Bravader sa...

Halloj,
Så kul att läsa om era äventyr. Ni verkar ju ha det toppen!
Kram Jannike

Anonym sa...

Kan maten vara fräsch när de tallat så länge med den??

livinganddreams.blogspot.com sa...

Låter underbart! Men inga bilder från partyt?! Vi vill ha mer smarriga detaljer.. och bilder tack ;)

Härlig dag på er!
Kram Tess

evalevabo sa...

Du och Emma är så duktiga på att uppdatera bloggarna. Kul. Att få se allt. Framför allt du och Emma verkar vara så härliga spontana brudar. Älskar era bloggar sköna snygga brudar.
Så gulligt av dig att pussa hem till familjen. Fick dom inte följa med? En del verkar ha med sina. Skönt att vara själv lite i och för sig... Eller. Passa på gotta sig.
Kram Eva

Johanna sa...

Fortsätter att tjata om vart din bruna klänning kommer från, vill veeeeeeeta!!:):):)