torsdag 31 maj 2012

Konfirmationsläger-känsla!

Två stora och en liten Philian.

Finaste fina Petra!

Veckan sista grupp-kram!


Sitter i hotell-lobbyn, som så många gånger förr under denna resan, och ska knåpa ihop något att skriva här på bloggen. Det finns tusen saker som jag skulle kunna skriva om efter denna ljuvliga vecka men huvudet är alldeles tomt och jag har den där konstiga konfirmationsläger-känslan i hela kroppen. Ni vet som när man var 15 år och var iväg på konfirmationsläger. Alla dessa intryck, upplevelser, människor, alla skratt och alla allvarliga samtal som man haft med sina nyfunna vänner. Den där härliga känslan av eufori som ligger som en varm filt runt ens axlar under hela resan. Som att man vill sitta där kring den där lägerelden i hela sitt liv och sjunga "kumbaya" och hålla varandra kring ryggen när det blåser. Den känslan!

Men så smyger sig tomheten på. Den där tomheten som känns så paradoxal eftersom allt det där fina, roliga, underbara man fått vara med om finns inuti mig och bara ligger och bubblar i väntan på att få berättas för sina nära och kära därhemma. Tomheten som kommer att försvinna så fort jag kommer hem igen, men som just nu känns som ett stort hål i hjärtat.

Så jag sitter här i lobbyn med konfirmationsläger-känsla de luxe. Dessutom är den annars så klarblåa turkiska himlen alldeles grå och det hänger regn i luften. Attans!

Nu ska jag möta upp Malena och Emma (Petra har precis klivit på transferbussen tillbaka till Svedala) nere vid poolen och prata av mig lite och ruska av mig den här tomhetskänslan.

Tänk så fina vänner jag hittat!

Nu, återfå Kumbaya-känslan. Snart, packa väskan.

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

Fru Sederblad sa...

Konstigt att komma hem igen, va? För min del kunde du/ni gärna stannat ett tag till, för era blogginlägg och bilder är helt underbara ;-)!

GRANSTAV sa...

Nu bara måste jag skriva en sak!
Jag har hittat till din blogg genom de andra och det är jag väldigt tacksam för.
Men det jag verkligen skulle skriva var att HERREMINGUD vad snygg du är människa! (och ja jag är lyckligt gift med en man och har två barn så ta det inte så :)). Så jag bara kände att jag måste skriva det.
Alltså de andra tjejerna går inte heller av för hackor, nu hoppas jag att de inte blir sura haha.
Och din garderob, ja det jag sett på bilderna sitter iaf jag och suktar efter. Du har gett mig en massa nya sommartips.
Ja det var väl bara det jag ville säga.
Hoppas jag inte framstår som helmysko nu... :)
/sanna

♥ Fyra årstider sa...

Å vad jag är glad för din skull! Längtar efter att höra allt:)
Kram Lotta

Emschen sa...

Den där bitterljuva känslan. Underbara bilder, härligt skrivit och en härlig tid att följa er.
Kram