söndag 20 maj 2012

Bloggen som försvann!

Solskyddsfaktor och glittrigt solpuder (från Beautyplanet)
till fejjan. Ytterligare en sak som jag kan bocka av från
"har-jag-verkligen-med-mig-allt"-listan.


H-E-R-R-E-G-U-D vad nervös jag blev igår när jag på något harbovinkel lyckades ta bort min blogg. Jag satt hemma på min kammare i godan ro och skulle testa om jag kunde dirigera om bloggen till min egna domän (inredningsfrun.se är ju så mycket lättare att skriva!!!) och på något sätt lyckades jag dirigera om bloggen, men då strulade min domän (för övrigt funkar fortfarande inte min mail som den ska och det är väl därför inte min domän funkar heller :S). Så man hamnade liksom ingenstans. Ingen blogg gick att hitta och jag kunde inte heller komma in på bloggen. Som tur väl var satt jag och gjorde ett blogginlägg och hade ett blogger-fönster öppet så att jag kunde, efter mycket om och men och lite nervösa "O-M-G-bloggen-är-borta-mitt-liv-rasar-samman"-dramatiska utbrott få tillbaka allt back to normal igen. Men vilken pärs! Uj, uj, uj!!

Idag visar sig sköna maj från sin bästa sida och jag ska kleta på lite solskyddsfaktor i fejjan och bege mig ut i trädgården. Vad ska ni hitta på idag?

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst..... Någon som vet hur man gör sina bilder större utan att de blir suddiga??? Som ni ser lyckades jag få upp stora bilder på Lillebror i förra inlägget, men då blev upplösningen helt kajko!! Hjälp!!!

3 kommentarer :

Ljusa vardag sa...

Hej fina du! Längesedan jag kikade in till dig. Du tar såå fina bilder på ditt fina hem! Förstår att du blev panikslagen med bloggen det hade jag också blivit. Skönt att det ordnade sig. Ha en fortsatt fin dag! Mvh Anna

Photo by Maria sa...

Huuga.. Vilken skräckupplevelse.. Bloggen får ju inte försvinna..

Njut nu av solen och bränn dig inte..

Kram Mia

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Du redigerar och spar dom i den storlek du vill ha dom och sen använder du dig av "ursprungsstorlek" när du lagt upp bilden i inlägget! Hoppas du får till det!