tisdag 29 maj 2012

Dagens vykort!


Hej!

Sol, sol, sol både igår och idag. Lovely! Hade inte kunnat haft det bättre här.

Mamma. Skulle du kunna vara gullig och vattna blommorna hemma hos oss, både inne och ute, tack. Antar att min käre make har fullt upp med kidsen och poolbygget.

Mitt hjärta! Du är med mig hela tiden, fastän att du är så långt borta. Jag älskar dig! Du är mitt allt, mitt liv, mitt hjärta! Pussa barnen från mig och hälsa dem att mamma älskar dem.

Ses snart!

// Marika

6 kommentarer :

Coolaannna sa...

Vilken härlig kärleksförklaring!!!

Ser på Emmas blogg att ni har det bra och att det inte går någon nöd på er!!! Kan tänka mig alla magmuskler med träningsvärk av allt skratt!

Kram Anna

Emschen sa...

Naw, va gulligt vykort och smart för du vet att det kom fram innan du kommer hem. :)

Anonym sa...

Hej Marika!
I lördags fick jag en jättehärlig Mors dagspresent, en resa till Gårdby cafe o lanthandel. Jag har länge önskat detta o nu fick jag det av min fanilj. En härlig upplevelse. Vi fick också en ide om ett annorlunda lusthus till trädgården här hemma.
Tack för tipset! Passade också på att äta öländska jordgubbar, besöka Mys blommor och ÖB. Gissa vilka jag såg där, jo din familj.
Hoppas du har det bra i solen.
Hälsningar Susanne i Oskarshamn

Anonym sa...

Hej! Tänk om dina foton var större i bloggen. Som de andra tjejernas (som du är med i Turkiet just nu). Skulle vara så mycket roligare att läsa din redan roliga blogg. Men det kanske är krångligt att få till det så? Vad vet jag! Kram!

evalevabo sa...

Underbart söta du.

[room] by sofie sa...

Härligt vykort till dina nära och kära... Ibland känns det tungt när man är i väg från familjen, känner igen det där...

Fortsätt posta härliga inlägg från resan!

//Sofie
[room] by sofie