måndag 14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag!

Så klart att alla dagar skulle vara "Alla Hjärtans Dag", men jag tycker ändå att det är lite mysigt att det finns en alldeles egen kärleks-dag! Eller vad säger Ni?

Vi brukar inte fira denna dag på något speciellt sätt förutom att vi myser lite extra och visar lite extra uppskattning på ett eller annat sätt. Kanske med en liten blomma, ett gulligt kort eller någon mumsig choklad. Det är ändå tanken som räknas, tycker jag!

Snart ska jag iväg till skolan, där dagen också går i kärlekens tecken. Det ska bli hjärt-gympa, sång och kärleksmums för hela slanten. Härligt!!

KRAM å KÄRLEK till Er på Alla Hjärtans Dag!!

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst........ Min käre make menar bestämt att man faktiskt kan få för många kuddar i ett hem. Jag hävdar motsatsen och har kastat in ytterligare två härligt vita, stora kuddar (från Miljögården) i sovrummet :)!

6 kommentarer :

Monica sa...

Håller absolut med dej,
man kan inte ha för många dynor ;)

Underbart lapptäcke du har på sängen!!
Ha en bra dag!

Häls.från ett iskallt men soligt Finland
Monica

Ljusa vardag sa...

Vilka fina bilder du bjuder på - som alltid. Håller med om kuddarna, dem kan man inte få för få utav. Ha en fin alla hjärtans dag! Mvh Anna

STENLYCKA sa...

Vänner har alltid en plats närmast hjärtat.
De varmaste kramar till DIG på Alla Hjärtans Dag!
Raina

nordlicht sa...

Ich wünsche dir einen wunderschönen Valentinstag!
Dein Blog ist wunderschön!
Alles Liebe Carmen

Anonym sa...

Glad alla hjärtansdag på dej!Kram på dej <3
Sommaren 65

Liselotte sa...

Precis samma sak sa min sambo till mig här om dagen, våran 4 sitts-soffa är numera bara till för 2 personer eftersom det är för många kuddar i den. Men snyggt är det ju! :) Och eftersom jag är höggravid och behöver sitta med benen högt, så tar jag upp de 2 sittplatserna ;-) Alltså, man kan inte ha för många kuddar!
Tack för en superinspirernade blogg!