torsdag 10 februari 2011

Inte de finaste, men kanske de godaste!?!
Idag har det bakats muffins här på the Island. Upptäckte dock mitt i allt vispande och kladdande att muffin-formarna var slut, så det blev till att smöra och bröa teflonplåtarna istället. Å det går ju det också. Tyvärr så reste sig inte de inte som de brukar (var nog lite ivirg med att öppna ugnen så att det blev "pys-punka". Biiig rookie-mistake!!) så de blev platta. Iallafall.

Idag blev det apelsinmuffins med Toblerone-kräm. Mumma. Å för att göra dem gjorde jag en vanlig muffin-grundsats och rev sedan ner skalet från en apelsin + lite saft. Sedan åkte smeten ner i formarna. Efter det gjorde jag smälte jag smör (ej margarin) och ganska mycket Toblerone tillsammans i en kastrull. Sedan spritsade (eller ja, kletade ner det med en sked, men spritsade låter mycket bättre) jag ner krämen i muffinsarna och "rörde" runt lite grand med en tandpetare så att det blev en vacker marmorering. Som tigerkaka, typ.

Muffinsen blev definitivt inte de finaste jag gjort, men kanske de godaste. För dra mig baklänges å tillbaka igen, så smaskigt det blev! De har en given plats på kakfatet till kvällsfika idag. Ljuvligt!!

Imorgon är det fredag igen. Å det är också ljuvligt:)! Tjohooooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

2 kommentarer :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Ser ut att vara väldigt gott! :))
Sååå skönt att det är fredag imon igen.

Leontine sa...

Lät väldigt smaskigt det där. Mumsigt! Du kan skatta dig lycklig som kan frossa i godsaker och skylla på att du är gravid. Undrar vad vi andra skall skylla på;-)