tisdag 15 februari 2011

Tips till solen!Sol, värme och lata dagar vid stranden sitter jag och drömmer mig bort till idag. Igår satt vi nämligen och planerat lite inför den kommande sommarsemestern och kollade på resor. Alltid lika rolig och man blir sååååååå resesugen när man ser alla turkosa pooler och vita stränder.

Ska bli spännande att åka iväg med två små guldklimpar i år. Vart åker Ni med era små när ni ska utomlands och semestra? Tips (gärna Grekland) mottages vänligen :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst....... Små vita mini-pärlhyacinter (riktiga) har jag satt i en gammal kryddburk och i en ljuslykta. Snödropparna (fejk) har jag satt i sötaste mjölk-kannan från IB Laursen.

8 kommentarer :

JessicaMaria sa...

Snor Marias fråga om orkidéer då jag också undrar. De knep du delat med dig av, gäller det bara för överblommade orkidéer? Hur sköter du de som fortfarande blommar? Och börjar du med dessa knep så fort blomman trillat av eller hur funkar det? Novis på detta totalt....

Ljusa vardag sa...

Vilka fina bilder! Måste också handla lite vårblommor! Hm, greklandstips...nä du många ställen har jag varit på en grekland är ett ställe som jag också skulle vilja ha tips om. Det verkar vara så fint där. Det närmaste Grekland jag har varit är Cypern. Ha en fin dag! Mvh Anna

krumelur sa...

hej hej
sitter oxå och tittar efter resor, kan dock inte bestämma mig, men jag har nog kommit fram till att jag inte vill bestämma mig för letandet är nog det mysigaste :o)

Petra/Grannfrun sa...

Så fint!
Ville bara titta in och säga att jag bakat dina semlor och de blev ju JÄTTEGODA och dessutom alldeles lagom i storlek ;-)!
Ha en bra dag!
/Petra

SysterYster sa...

Har just hittat till din blogg och säger bara "wow". Vilket underbart hem ni har och en sån duktig fotograf du är. Tittade på dina bilder och blev nyfiken på ert kök. Undrar, varifrån kommer sittbänken??? Något liknande skulle pass hos oss nämligen.

Snart e våren här! Jag tog in några kvistar av vårt äppelträd här tidigare och nu blommar dom =)
Tror du jag e lycklig!!!! ;D

Anonym sa...

Hej!
Undrar vart du köper alla dina fina fejk blommor, har kikat runt i olika affärer men tycker det bara ser plastigt ut och det gör INTE dina;)!
Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Skiathos och Skopylos- Mamma Mia öarna!

Lotta sa...

Bästa tipset att resa med barn är att flyga direkt från Kalmar! Varit på Kreta 5 ggr (en gång med barn), det är fint vår/försommar -lagom varmt och grönt, men kallt i vattnet. September -lagom varmt, varmt i vattnet, men ganska sönderbränt. Mitt i sommaren är Grekland för varmt tycker jag, även ö-världen, trots att det blåser mer där.