fredag 11 februari 2011

Årstidskrock och deal med min ofödde!

De första ljuuuuuuuuvliga Mårbacka-pelargonerna är nu på plats i köket och ger iallafall mig en förnimmelse av våren. Dock blåser det snöstorm här på the Island idag och snön yr upp mot fönsterrutorna. Mårbacka på insidan och snö på utsidan. Snacka om årstidekrock!

Idag har jag redan varit ute på praktik hos mina söta tvåa-kluddare i två veckor. Oj vad tiden flyger fram. Skönt att veta att det faktiskt är tre härliga veckor kvar (med en paus för sportlov) att se fram emot. Dock går vi in i vecka 35 (34 +0) idag, så det blir på håret att jag hinner klart med skolan. Men det ska nog gå fin fint. Har nämligen dealat lite med bebisen i magen, att han ligger cool och chillar ett tag till där inne. Jag menar, det finns ju ingen som heeelst anledning att titta ut tidigare eftersom det är så kallt och snöigt här ute i världen just nu . Mycket bättre att ligga och simma i en 37 gradig swimmingpool och få maten serverad precis när det behagar.
Får se om han lyssnar på sin mor :)!

En härlig fredagskväll önskar jag er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst....... Imorgon ska jag berätta något roligt för er... eller ja,, roligt och roligt.... inte som i "ha ha ha ha ha ha...." utan lite mer hej å hoj vad skoj! Men vad det är får ni se imorgon :)!

5 kommentarer :

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Önskar att jag också fick simma runt i en 37 grader varm pool, en riktig förstås :)) Vore väldigt skönt nu när det damp ner 3 dm snö och det yr runt utanför fönstrena. Brrr...tur det är helg så man slipper gå utanför dörren. :)

Ska nog för första gången i mitt liv införskaffa någon/några pelargoner. Jag hoppas att jag kan hålla dom vid liv. :)

Ha en skön fredagskväll. :)

Leontine sa...

Pelargonerna ger en så skön försmak av sommar!
Se nu till att lillebror stannar kvar ett tag till så att din tidsplan håller :-)
Kram L

BLONDETTY sa...

Ja, han får hålla sig inne i värmen ett tag till ;)

Här har vi också riktigt snöoväder. Inte roligt! Nu läääängtar man efter vårsolen!

Ha en mysig fredagsmyskväll!

Kram
BLONDETTY

Hanna sa...

Hahaaa vad du e rolig! =) kram från det andra preggot på ön

Anonym sa...

Hallåj! Ville bara berätta att jag gjorde semlebullar igår på ditt recept ....och neeedrans vad goda dom blev!!! TUSEN tack för att du gjorde en så´n bra beskrivning =) /// Lotta i Blekinge V 33 =)