torsdag 17 februari 2011

Kärlek!

Kärlek, kärlek, kärlek! Tänk att man kan älska ett barn så mycket att det känns som att hjärtat ska svämma över. Å tänk att vi är så otroligt lyckligt lottade som snart har ett mirakel till i familjen!

Idag hittade jag Bebis med full cool-mundering framför tv:n. Vet inte riktigt vart han får allt ifrån, för solglasögonen var fullkomligt omöjliga att få på honom i somras. Bebis har ju dock alltid haft en fäbless för huvudbonader, så den bakvända kepsen kunde man ju nästan räkna med att den skulle komma snart. Men nu har han fattat att det är så här coola killar ser ut :).

Det är iallafall sådant här som får en preggo-mammas lilla hormonstinna kärleks-ådra att, om möjligt, fullständigt pulsera ut ännu mer kärlek till sitt barn :).

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Linda sa...

Kanske har även han sett mammas fina solbränna? Så cool! Fått äran att träffa W på dagis två dagar denna veckan och ahn är så söt! Tänk att det snart är dags för en till!! kram

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Vilken coooling! :)) Förstår dig fullt ut vad du menar med att älska sitt barn sååå mycket. Jag kan bli sååå stolt av att bara se min son gå till bussen. :))

Vilken lycka att snart ha ett till mirakel! :))

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Vilken liten sötis <3
Kram Susanne

blenda sa...

Härligt och fullkomligt underbart.....
barn är bara såna glädjespridare!
Kram

Elvor sa...

Hahaha, så gullig han är! Och den där känslan av översvallande kärlek till sina barn känner man också när de små liven blivit vuxna! Visst är det en alldeles, alldeles underbar känsla???!!!
Kram