måndag 28 februari 2011

Dagens "Hallå!!"

Det kom en kommentar;

"Jo vi har förstått att du snart fyller år men det är lite tjatigt och varför vill du att vi läsare ska hålla koll på det. Du har ju nämt det nu några ggr. Väntar du dig jätte många grattis hälsningar av oss? Väntar du dig presenter av oss läsare? Eller What?! Jag har också en blogg men skulle aldrig hålla på med nedräkning när jag fyller år trots att jag älskar just den dagen att bli uppvaktad i massor av min familj, nära och kära. Men i bloggen? Hallå!"


"Hallå" vadåååå liksom!?!? Om jag inte är helt ute och cyklar (vilken i och för sig är högst troligt just nu, eftersom jag är högst preggo-förvirrad mestadels av den vakna tiden på dygnet) så är det här min blogg där jag skriver precis vad jag behagar. Passar inte galoscherna så får man liksom hallåååå ta träskorna. För att tala i klartext; Byt blogg om ni irriterar er på att jag envisas med att förtydliga att jag FYLLER ÅR PÅ TORSDAG DEN 3:e MARS.

Så. Nu lämnar vi detta bakom oss och blickar framåt.... mot min FÖÖÖÖÖDELSEDAAAAAG!! Tjohooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun som tycker att ironi är livets melodi å som även gillar att fylla år :)

Pssssssssst......... Nybakade semle-bullar och kanelbullar som ska serveras på en väldigt speciell dag doftar ljuvligt i huset idag. Eller ja, min käre make säger att det doftar ljuvligt. Jag känner inte ett jota pga av allt gegg i näsan......

27 kommentarer :

Sarah sa...

Helt rätt Marika!! Din blogg, ditt budskap, passar det inte finns det ju andra bloggar.
Själv vill jag passa på att önska dig GRATTIS I FÖRSKOTT och säga att de där bullarna ser förbaskat goda ut! :)
KRAM

Livet på landet sa...

Haha, så klart att man får "tjata" om att man snart fyller år!! Det är ju jättekul att fylla år & har man riktig tur får man en massa härliga spännande paket med ju;)

Grattis i förskott!!

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

HELT RÄTT!! Det är din blogg och du skriver vad du vill och hur ofta du vill i den om samma sak. Kanonbra inlägg av dig!! Hejja hejja!! Smaskiga bullar! :)))

Rebeccas.se sa...

Äsch, vad är det för nåt att orka lägga ner energi på och kommentera om man nu stör sig på det du skriver? Då kan man bara surfa vidare kan jag tycka!

Om jag inte hinner kika in här nåt på torsdag, så grattis i förskott! :)

VitaVardagen sa...

Ska de serveras på födelsedagen? Då är ingen lyckligare än jag! Jag tror nämligen jag har ätit alldeles för få semlor i år.
Så nu slår vi klackarna i taket och firar att du fyller år ;) Stor kram, ses snart!//Johanna

Linda Gadeberg sa...

Haaallåååå! ha ha du e stört skön marika!:) vilka stolpskott det finns minst sagt att folk ens orkar kommentera såna där saker, stå på dig dem kan *** dra:)

Men du vännen...jag måste bara få komma och ta en fika snart nåndag Leiagumman & jag! stor stor kram från Linda

Leontine sa...

Att man ens orkar skriva en så trist kommentar. Ta inte åt dig utan kör på i samma anda! Man väljer ju vilka bloggar man vill läsa.
Grattis i förskott :-)
// L

♥ Fyra årstider sa...

Men hallååååå snart grattis sötnos!
Kram Lotta...påminn mig gärna:)

Anonym sa...

Haha, du är rolig du!! GRATTIS i förskott!

Karin - Mina Rum sa...

Fattar inte att folk orkar vara så neggo! Nej, fortsätt glädjas åt din stora dag du. Hoppas bara att "geggan" försvinner tills dess, så du kan njuta doft och smak i fulla drag.

Kram!

Anonym sa...

Klart man längtar till sin födelsedag! Du skriver exakt vad du vill så får "den där" personen gå vidare med någon annan blogg.
Grattis i förskott om jag skulle missa din torsdag =)
Kram Jenny

Kicki sa...

De e helt rätt. Skriv vad du vill.
kram

Nattmia sa...

Tjata på du :-) Man väljer själv om man vill läsa :-)

Ha en fin natt nu och du..... Snart fyller du år ;-)

Kram Mia

Anonym sa...

Det är roligt att höra att du tycker om att fylla år. Det gör jag med. Skickar dej gärna massor av grattishälsningar på din stora dag. Vi höres på torsdag på DIN FÖDELSEDAG! Kram Magda =)

Sara sa...

Haha, underhållande!
Kram Sara

N sa...

Förstår heller inte vad det är för mening! Det är väl ingen som tvingat människan att läsa bloggen??
Fortsätt precis i samma takt! Kram.

Jessica sa...

Håller med, det är ju upp till varje läsare att bestämma om man vill läsa bloggen eller inte...det är ju klart att du bestämmer själv.
Jag älskar din blogg och irriterar mig inte över att du så gärna vill fylla år. Jag tycker att det är lite komiskt istället.
Ha det underbart, kram en trogen läsare :)

Snickaregården sa...

Rätta takter, skriv vad du vill. Och vem skulle inte vilja se dina fina bilder. :) Jag blev då så sugen på kanelbullar och kan inte förstå varför jag bakar dem så sällan.
Kram Maria

Lena/isis sa...

Håller fullständigt med DIG. Det är din blogg.....kan inte fatta att det finns folk som ska hålla på och reta sig på allt. Är/ har själv varit offer för en person som " trackade " mig för ganska mycket saker . Grattis i förskott.

Kram

Sofia på Me and my home sa...

Vilket härligt hus ni har!!
Grattis i förskott - klart man längtar till sin dag! :D
//Sofia

Therese sa...

Håller helt med dig! Om det inte passar vad som skrivs i bloggen så förstår jag inte varför man läser den?? "Tjata" på du om din födelsedag! :-)Kram

Linda sa...

Att man skriver vad man vill i Blogger som man själv har är en självklarhet. Jag använder min blogg till att ventilera av mig . Så kör på ! Din blogg e underbar! MEN. eftersom du har en öppen offentlig blogg, så får ju läsarna tycka fritt. Och det gjorde hon/han, kanske tyckte att det blev för mycket helt enkelt... Hur som helst , sluta inte sprida glädje & friska vindar för Jag läser dina ord flera ggr om dagen ! Stort grattis i förskott ! Kram Linda

Sandra sa...

Jag älskar med att fylla år och jag älskar din blogg och dina fina bilder:) grattis i förskott! Kram Sandra

Anonym sa...

Stå på Dig !!! Ingen annan ska "tala" om för dig vad du ska skriva i DIN BLOGG!!!!
Ett STORT GRATTIS i förskott, njut av DIN DAG.
Kram fr
"Förortsfrun"

Annika sa...

Men hallåååååååå! Som vanligt - folk fokuserar på negativa saker istället för att förgylla dagarna med härligheter.
Förreten, fyller inte du år på torsdag? STORT GRATTIS härliga människa!
Kram Annika

Änglarna finns sa...

Tänk..att det alltid skall finnas människor som retar sig på saker och ting! Har också fått ngn tråkig kommentar, men som du skriver...det är ju din..blogg! Tänk om dom som klagar kunde stå upp för det dom skriver och visa vem dom är..men så klart är dom alltid anonyma!
bakade också bl a bullar hörom dagen! Krya på dej...!!!!
Skriver Grattis om två dagar ist...haha. Kram Annika

Anonym sa...

Grattis i förskott!
Det är DIN blogg och DU skriver om vad DU vill. Å vad jag stör mig på folk som bara går runt och klagar på allt, på vädret, på Melodifestivalen och andra saker som de inte ens har nån chans att påverka.
Gilla läget, gilla vädret och anpassa kläderna, blunda och njut med hjärtat, vi har jätte många bra artister i Sverige och för f-n byt blogg om det inte passar dig.... You go girl