torsdag 24 februari 2011

Bara en vecka kvar!
Nästa vecka vid den här tiden har jag (förhoppningsvis, troligtvis, självklart!) blivit firad med vacker sång och paket på sängen. Tänk att det bara är en vecka kvar till min födesledaaaaaaag - tjohooooooooo!!!

Att fylla år är bland det bästa jag vet (och totalt underskattat om ni frågar mig)! Jag försöker alltid få in minst två dagaras firande för att riktigt dra uuuuuuuuut på firandet. Kanske är det för att jag gillar att bjuda på fika, eller för att släkt och vänner är samlade eller så är det för att jag gillar att öppna paket. Troligtvis är det en kombo av alla alternativ :). Iallafall.

En härlig torsdag önskar jag Er, goa bloggläsare!

KRAM

// Inredningsfrun

7 kommentarer :

Anonym sa...

Du är ett riktigt energiknippe o jag blir lika glad varje gång jag läser din fina blogg! Kram "Nilla"

Nikita- också inredningstokig sa...

JA visst är det härligt att få fylla år, det tycker jag med , fast jag är 22 år och klassas som vuxen så älskar jag att öppna paket :D

Min tur är det att fylla år redan på söndag, tjoho!

Önskar dig en bra torsdag.
kram Nikita

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Håller med dig! Älskar att fylla år och tänkte på det igår att jag önskar att jag fyllde år 2 ggr/år. :))) Jag tycker om att ge bort presenter med det är då minst lika kul att få. Hihih... :))

Här är det - 30 och det börjar snöa nu. Ha en skön dag på "the Island". :))

Anonym sa...

Hej. Kom in på din blogg via styleroom! Väldigt fint hem du har...Du har en förmåga att ge väldigt mycket insperation.Kul! Sen var det ju också lite roligt att vi fyller år på samma dag och ska ha barn på samma dag!
Lycka till med bloggen och tack för titten!
Kram/ E

Anonym sa...

Hej!!

Köpte senaste numret av Drömhem & Trädgård för jag fick för mig att det var nu ert kök skulle vara med? Och visst var det en köksspecial men inget kök från Öland vad jag kunde se?! Nästa nummer kanske?!

Kram!

Lisette sa...

Hej!
Ville bara säga att du verkligen har en underbar och inspirerande blogg!

♥ Fyra årstider sa...

Sitter här och bara njuter..grattis i förskott *ler*.
Kram Lotta