tisdag 22 februari 2011

Från ful till kul!
När vi var i planeringsstadiet (-07) för vårt husbygge köpte vi tapeter (Boråstapeter, Seaside-kollektion som UTGÅTT ur deras sortiment -07) till köket innan vi ens hade en ritning på hur det det skulle se ut. Vi visade stolta upp rullarna med beige/vit-rutig tapet (som vi fastnade för på en gång) och folk rynkade på näsan och sa "det blir nog.... bra" men tänkte förmodligen "uj,uj, uj, det där kommer aaaaldrig att funka". Jag är glad att vi vågade chansa och att vi följde vår magkänsla!

Vår kökstapeten är det som jag i särklass får flest frågor om här på bloggen (och på Styleroom). Eftersom den har utgått ur sortimentet brukar jag tipsa om "Rut" från Sandbergs kollektion. Den är snarlik den vi har. Iallafall.

Rutiga tapeter har dykt upp lite här och var runt om i inredningstidningar på senaste tiden och jag kan inte annat än tycka att det är lite kul. Tapeten som gick från ful till kul :)!

KRAM

// Inredningsfrun

10 kommentarer :

A House With A View sa...

Tapteten är verkligen jättefin! Skulle själv vilja ha en liknande i mitt hus någonstans!

Stooor kramiz aka

Wilhelmiina sa...

Tapetten är jättefin!

bakom berget sa...

Ja, den är allt annat än ful. En liknande kommer kanske att hamna i mitt kök så småningom. Du är så vänlig som delar med dig så generöst av tips.
Ha det gott! Kram Åsa.

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Den är jättefin. ;)) Ska tapetsera om i köket inom snar framtid och då blir det nån liknande. :)

Veilchengarten sa...

I love, love, love your pictures!!!
I saw ALL of them on styleroom!!!!!!!!!!!!!!!
Your kitchen, your hall, your livingroom... Soooooooooooooooooooooooooooo nice!
Kram!

Martina sa...

Vi har oxå planer på en rutig tapet till vårt kök, men inte tack vare inspiration från din blogg utan från "Arga Snickaren" innan jul nångång. Den är mörkgrå/svartrutig med vit bakgrund o kommer från Decor Maisons Kitchen Living. Det känns vågat med rutigt, men är ju såå snyggt. Ha det!

Vit Poesi sa...

Den är så snygg!! Bra att du gick på din magkänsla, för det ser riktigt najsigt ut
Ha en fin dag
kram Malin

Husbysjutolfts sa...

Hej!
Nyligen hittat hit. Av en slump.
Va kul att du tog upp tapeten. Vi har rut från sandberg den beige. OCH det är den jag är MEST nöjd med i hela huset. är såklart nöjd med allt annat oxå men jag ångrar inte en sekund att vi tog den. blev så glad när jag tillslut hittaden DEN med stor D.
Passar så bra i ett kök med rutig tapet.
Nu ska jag kika vidare i din blogg
sen måste jag spara den så jag kommer ihåg vart jag varit och trampat av mig ;-)

/C

Piddersfru sa...

Satt precis och kollade Boråstapeter och hittade kollektionen som heter New Classic, där fanns en tapet som är snarlik den ni har i köket! Ett tips till dem som letar rutig tapet är alltså New classic 2519 från Boråstapeter! :-)

Anonym sa...

Den är jättefin! Vi tog Rut till vår sommarstuga och den är väldigt lik den ni har! :)