fredag 16 december 2011

Det blev en äkta till slut!

Coolaste lilla trend-julgranen...
.... av äkta vara....
... har nu fått flytta in hos oss.


Ni vet ju att vi har en plastic-fantastic gran (not so fantastisk om ni frågar mig som gillar äkta vara) här hemma hos oss på the Island i år (vi kör vartannat år äkta, vartannat år fusk). Men nu har jag gått och skaffat oss en liten supertrendig mini-gran istället. Som kompensation liksom. Har sett dessa små inomhusgranar florera på både bloggar och i julmagasin och när vi fick in dem i butiken härom dagen, ja då föll jag som en fura. Å för frestelsen också för den delen. Å köpte med mig en hem. Så klart.

Så. Nu fick jag mig en äkta gran i år i allafall. Till slut. Om dock ganska liten. Men såååå söt. Å jag älskar den!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst........ MY´s Blommor här på Öland lämnar 15 % rabatt (ord.pris 149 nätta riksdaler) vid köp av sötaste trend-granen om ni lämnar "Inredningsfruns gran" i kassan (gäller fram till den 22 december). Eftersom de inte barrar så är de perfekta att ha överallt i huset. Jag har inte riktigt bestämt mig var jag ska ställa vår än. Den är så söt precis überalles :).

6 kommentarer :

Livet på landet sa...

Perfekt liten gran & supersöt är den med!
Hos mig blir det äkta vara på både stora & lilla granen;)
Önskar dig en härlig helg!

Kram Helena

Bromans Bravader sa...

De är väldigt söta de små granarna. Själv bor jag så till att jag kan gå ut och "såga" ner smågranar själv. Mysigt med små träd. Har flera stycken just nu.
Ha en fin kväll
Jannike

White sa...

Trodde nog att du kunde bättre än så;) (Kvinnans list övergår mannens förstånd. Så har jag trott att det är iaf). Inte någonting fjantigt att det skall vara vartannat år.
Jag vet att din kära make läser detta, och älskar han dig överallt annat på jorden så springer han raka vägen ut i skogen och hugger Er en riktigt stor och vacker äkta gran!!!!! Det är bara jul en gång om året och det verkar inte som om Ni är allergiska, eller???Iof en snygg minigran, dock en minigran/kram/W

Divina Chita Brasil sa...

Your house is beautiful, and the plant is very pretty!!

Anonym sa...

Denna artikel om ljuvligt-hemochinredning.blogspot.com är bokmärke värdig enligt min åsikt. Det är värt att spara för framtida referens. Det är fascinerande läsning med många giltiga poäng för kontemplation. Jag måste instämma på nästan varje punkt görs inom denna artikel.

Anonym sa...

Kan du det latinska namnet ??