torsdag 15 december 2011

Helt slut!Idag stod det en massa roliga saker på kvälls-schemat. Men efter en lång dag på jobbet för mig och Lillebror var det sååååå skönt att bara softa när vi väl kom hem, för jag var helt slut (natt-amningen börjar ta ut sin rätt nu efter åtta månader). Å det känns alltid bra när man lyssnar på sin kropp å knopp och liksom känner efter; Måste jag göra detta? Går världen under om jag inte göra detta idag?


Så. Summa summarum. Ikväll har jag varit trött som attans. Men imorgon är en ny dag. Å den har jag laddat för med mys i soffan (å med kaffe, lussebulle, äggmackor och mjölk) och fått den dagliga fotmassagen. Så jäklar i min låda vad jag ska vara pigg och utvilad imorgon :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst..... Idag visar jag lite av de godsaker som jag fick med mig hem från Cookie Exhange Partyt i förra veckan. Mycket gott var det i de ljuvliga små paketen, vill jag lova!

2 kommentarer :

MITT VITA HUS sa...

Men ååååå vilka paket:)))

Fin kväll raring!

Kraam

Anna-Maria och Joakim sa...

Vilka fina och underbara paket! Sådana vill jag också ha!

Ha en trevlig helg, själv skall jag jobba hela helgen....inte alltid så kul kanske att vara ifrån familjen...så det är tur att man har härliga arbetskamrater!

Kram