fredag 2 december 2011

Lyckligt lottad!

" Tja! Det är jag som är Lillebror...."
"..... å jag undrar varför jag sitter här på golvet med aaalldeles för lite pyjamas
(hallå morsan! Det ser ju ut som shorts ju. Inte coolt!!)......."
" Men jag sitter väl här då medans mama fixar och donar.
Så länge jag får lite pussar ibland så är jag nöjd!"

Idag fyller Lillebror åtta månader. ÅTTA MÅNADER!!! Hallå! Vart tusan tar tiden vägen!?! Vår lilla 3750 gr lilla plutt till vår stora "nu-har-jag-samma-storlek-som-Bebis-hade-när-han-var-över-ett-år"-kille. Vår lilla (eh....stora) gos!

Lillebror är en exakt kopia (inte utseendemässigt dock) av hur Bebis var när han var liten. Båda har legat still (å nöjda) där man lagt dem och suttit stilla (å nöjda) där man satt dem. Så länge man är i närheten, pratar, gosar och pussar så mycket som möjligt med dem, så är de glada och nöjda. Nästan löjligt nöjda. Lyckligt lottade är vi. Sannerligen!

Idag är jag hemma och får rå om båda mina ljuvliga kids. Jag är lyckligt lottad. Sannerligen.

KRAM på er, fina läsare!

// Inredningsfrun

Psssssssst....... Snaaaart är "Inredningsfrun" uppe i 1000 "gillare" på Facebook. Galet roligt!!! Å det kommer att firas med en superfin tävling här på bloggen. Så joina mig du också och håll utkik.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Jag gillar verkligen din blogg.Jättekul att kolla in hos dig och få tips om mycket kul.Ibland funderar jag på om du någon gång tänkt på att dina barn kanske inte kommer att gilla att de va utlagda så här.

Anonym sa...

Nu är det prick 1000!!!!

Mys och hemtrevnad sa...

ja sannerligen lyckligt lottad...njut! kramis semlan

Anna sa...

Låter verkligen ljuvligt! Härligt när man kan njuta av livet så��känner mig lyckligt lottad jag med! Ha en riktigt fin helg! Kram