måndag 26 december 2011

Om att pricka rätt!


Jag är lätt att köpa julklappar till. Alltså jättelätt. Jag är en riktig sucker för presenter i allmänhet. Å julklappar i synnerhet. Bara det är inslaget i något lull-lulligt papper. Typ. Iallafall. Dock är det ju ganska svårt att köpa parfym till någon annan än sig själv, men min käre make lyckades pricka rätt. Galet rätt! För ljuvligaste parfymen fick jag av honom i julklapp. Han kan han, min käre make.

Så nu doftar jag "blommigt och lite citronaktigt" (som min käre make någon snappat upp att jag sagt) och jag älskar´t. Visst känns klappar som doftar alltid lite extra lyxigt att få?

KRAM

// Inredningsfrun med pricksäker man

Psssssssssst...... Doften från D&G som jag fick i julklapp är superfräsch och lite blommig (dock inte sådär kvalmigt rosig som det lätt blir) med en touch av citron. Passar er som gillar lätta, sommarfräscha dofter som inte är ett dugg tunga.

Psssssssssssst....... igen.... Ni vet väl att ni kan följa mig på Facebook också. Där får ni lite uppdateringar, bilder och annat smått och gott. Så varmt välkomna :).

3 kommentarer :

Anonym sa...

God Jul på Er i Villa Lugnet!

Var just inne på din blogg och försökte söka efter ett recept som var så gott. Pasta lemon, pesto och lax.... hm var det nått mer som skulle vara med... det var lättlagat och underbart!

Mys och hemtrevnad sa...

min man prickade in samma till mig...hihi...doften är ljuvlig...ha en go fortsättning kramis semlan

jennys dockhus sa...

Jag har haft den parfymen i ett år nu och jag verkligen älskar den. Än så länge är det min favoritparfym.