torsdag 29 december 2011

Om att suga på karmellen!
God Jul-krukan står fortfarande mitt på bordet och det doftar himmelskt från de ljuvligt vackra vita hyacinterna. Har liksom inte haft mage att ta bort den söta krukan ännu.

Här på the Island står fortfarande alla julsakerna kvar och de får nog göra så ett par dagar till och om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte tröttnat på dem än. Kanske är det för att denna julen (om möjligt) gick ännu snabbaren än förra året. Kanske är det för att jag inte har orkat plocka undan allt. Förmodligen är det en kombination av båda.

Så. Jag suger på god-jul-karamellen ett tag till. Det dröjer ju faktiskt ett helt år till nästan gång.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst..... TACK söta Ni! Nu vet jag att min nya mail-adress fungerar som den ska :).

6 kommentarer :

Heidi sa...

Hur inspireras du till allt? Tanker på inredningen..:)

Bettina Rowoldt sa...

Hej,
nice blog <3 °°° I love it !

But, sorry...
Unfortunately I can not understand what you wrote. Otherwise it may go that way. It would be great and so easy if you could bring in as a translator gadget.
Very, very best wishes aud Germany

Tina

Katharina sa...

Hos mig i norr står också julsakerna kvar och det ska dom få göra någon dag till:)
Gott slut och Gott Nytt År
Kram Katharina

Suz sa...

Men det är väl klart att julen kan få vara kvar ett tag till! Jag vill också mysa mer och njuta av gran och blomsterarrangeman en stund till. Kanske inte ända till Tjugondag Knut, men åtminstone över Trettonhelgen. Man kan ju ta lite i taget, i takt med att ljuset kommer tillbaka:)
Önskar dig ett Gott Nytt År!
Kram Suzann

Att vara någons fru sa...

Suck it baby!

Vita Hemligheter sa...

Fnissar lite när jag läser ditt inlägg...har kommit fram till att jag också behåller pyntet lite till:) Orkar inte heller ta bort det och så gillar jag det ju såklart;) Julen får stanna kvar lite längre även på andra sidan bron;)
Kram Emma