måndag 5 december 2011

Ljuvlig helg!

Oj, oj, oj vilken ljuvlig helg vi haft här på the Island. I lördags var vi på middag hos Herr och Fru Gårdby Kafé & Lanthandel (å deras härliga tripp, trapp trull kids) och blev bortskämda med mys upp till öronen i deras fransk-inspirerande lantliga hem (looovar att ta lite bilder därifrån inom kort. Galet fint!!) . Å så var det ju advent igår och då hade vi julmys här hemma hos oss med goda vänner (självklart bjöds det på min goda saffranskaka som denna gången fick lite jul-pimpning i form av en stjärna gjord av hackad mandel och så pudrade jag lite flors(nö)ocker på.). MYS!
Kursiv
Å så granen (nepp, fortfarande inte grannen), den ljuvliga granen. Hur tusan kan ett plaståbäke med lite tingeltangel ge så mycket ro för själen?!? Hmmm..... Jag lägger ingen vidare analys på det utan konstaterar bara att den gör´t. Å jag älskar´t!

KRAM på er denna härligt (kalla?!?) måndag i början av december.

// Inredningsfrun som fortfarande har morgonrocken på och springer runt och julmyser i bästa december-anda

Pssssssssst....... Glöm inte bort att ni kan vinna galet fina julklappar i TÄVLINGEN i samarbete med Nordljus!!! Så heja, heja, heja! Kör så det ryker!

2 kommentarer :

Divina Chita Brasil sa...

Look so good your cake!!! Congratulatins

Anonym sa...

Jag känner också lugn när jag ser vår gran. Vet inte heller varför!! Mår bara så gott när den är klädd och det finns inget mysigare än att kliva upp varje morgon och tända granen!
Vi har fått snö idag!! Och nu är det 3 minusgrader! Hoppas nu bara att den får ligga kvar...
Kramar från Bodenfrun :-)