måndag 12 december 2011

Vinnarna i tävlingen!
Nu har jag hållit er på sträckbänken lääääänge nog och nu ska jag äntligen berätta vilka som vunnit fin, fina grejer från Nordljus. Å första priset går till.......trumvirvell...........

1 . Sussie Löfgren Malmberg
som minsann tyckte att hennes käre make skulle få sig något snyggt. Å ni vet att jag är en riktig sucker för kära makar :). Så GRATTIS till sjal och sötaste vimpeln!

Å på andra plats kom .............

2. Maria L med sin härliga motiveringen om sin tvillingsyster som är stjärnan i hennes liv! GRATTIS till fin, fin sjal och supercoolt kuddfodral.

Å så till sist (men dock inte minst) så har vi........

3. Sara Kilström (?) som fick ihop ett rim som innehöll både juleljus och kokostvål och det måste ju så klart premieras :). Grattis till valfri sjal.

Maila mig (ma22jj@student.hik.se) era adressuppgifter och namnet på sjalen ni valde så att era vinster kan skickas så fort som möjligt.

TACK alla ni som ville delta i tävlingen (och för härliga motiveringar)och TACK Nordljus för de otroligt generösa vinsterna.

Deppa inte ihop om ni inte vann denna gången. Det kanske stundar en ny tävling här på bloggen inom kort :)......

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst...... Idag får ni ett par bilder från butiken som jag hjälper att dekorera och skylta upp i. Imorgon ska jag dit igen och fixa. Härligt!

3 kommentarer :

Divina Chita Brasil sa...

Congratulations for the winners!!!Everything is beautiful!!!

Anonym sa...

Tjoho och tack för de fina vinsterna!!!!

Sussie Löfgren Malmberg

Maria:L sa...

Tusen tack för dom otroligt fina vinsterna! Perfekta julklappen till både mig och syster=)
Fortsatt trevlig vecka/ Maria.L