lördag 10 december 2011

En trappa upp.
Fru Gårdby herself.

Idag får ni följa med en trappa upp hem till Herr och Fru Gårdby Kafé och Lanthandel. vars hem är en dröm för alla som älskar den franska lantstilen. Eller ja.... En dröm över huvudtaget för ett mer varmt, ombonat, mysigt och välkomnande hem får man leta efter, vill jag lova.

Kanske är det mysigt tack vare alla vackra stilleben som arrangerats överallt och i alla små vrår. Kanske är det för att huset har varit bebott i över hundra år (inte av Herr och Fru Gårdby, dock....). Kanske är det för att det alltid doftar bak (inte Herr och Fru Gårdbys bak dock....) från allt smarrigt som bakas i caféet på nedervåningen. Kanske är det för att Herr och Fru Gårdby (och deras kids) är lika mysiga som deras hem. Kanske är det för att Gårdby Kafé är mitt Mecka. Nu även en trappa upp :).

KRAM

// Inredningsfrun

4 kommentarer :

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Wow, vilket place!
..verkligen mysigt och inviting :)

Ha en trevlig 3:e Advent. Här har vi redan tänt det tredje ljuset!

Kram från Australien♥

Att vara någons fru sa...

Kolla mailen darling.

Anonym sa...

Hej!
Mina svärföräldrar hade stuga i Gårdby för några år sedan. Det var på den tiden Birgit levde och vi brukade gå dit och handla. Vi besökte det nya caféet för några år sedan och blev så överraskade när vi fick se hur mysigt det blivit. Tyvärr bor vi lite långt bort men till sommaren får det nog bli ett besök! Kul att se dina bilder!

Lotta sa...

Hej, gillar verkligen också Gårdby fiket! Har du tänkt på att antalet besökare där EXPLODERAT senare åren, kanske har din blogg bidragit lite..?
Vill du ha ett annat utflyktstips, om du inte varit där. Mejeriet i Vickleby! Härligt udda ställe!