måndag 19 december 2011

Klona mig!


En gammal nyckel och vackra gamla bakformar (som jag fått i present)
har jag hängt över spegeln.
Den gamla "trä-mojängen" (som man hade när man tvättade förr) är alldeles
för vacker för att inte få hänga framme. Å så är den ett minne
av min käre morfar, vilket gör den extra speciell.
Den här vecka händer det så mycket skoj (ja, förutom att det är julafton då så klart!) att jag önskar att jag skulle kunna klona mig. Det är både lååång öppet i favvisbutiken och så blir det extra julpyntar-blom-inspirationskvällen på jobbet med eeeextra långöppet där också. Å så en massa sedvanliga juliga saker som ska göras här hemma inför julhelgen. Men det där "ska:et "tar jag med en nypa salt i år. Det som hinns med, hinns med. No pressure liksom! Huvudsaken är att hela släkten tar sig hit helskinnade och med ett hejdundrandes jule-humör. Då är jag glad!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Ännu fler bilder från vardagsrummet får ni idag. Håll tillgodo eller blunda, om ni tröttnat :)!

4 kommentarer :

Mimmie sa...

Hej,

vill berätta för Dig att den där "trä-mojängen" Du har hängande på väggen är ett "Mangel-bräde". Till den hörde även en mangel-rulle. Som Du hör på namnet användes den alltså till att "mangla. Väldigt vacker är den i alla fall och ett väldigt slit har den kvinna haft som använt den.

Ha en skön 4 Advents-vecka.
Mimmie

Vita Hemligheter sa...

Jag tar det också riktigt lugnt i år, stressa mindre och njuta mera av familjen, god mat och allt julmys:)Skiter i om det saknas något på bordet bara alla mår bra!(och mätta blir vi alldeles säkert ändå)
Trevlig kväll:)
Kram Emma

Anonym sa...

Men suck allt ja skrev försvann:( summa summsrum du är
Grym
Din blogg är
Grym dins bilder är grymma. O så undrar ja var du köpt de glittriga pomms pommsen i julgranen?:) massa kramar

Linn sa...

Hej, förra året la du ut ett recept på rödbetssallad med curry i. Den var så himlans god. Jag har letat i din blogg men jag hittar den inte. Du skulle inte kunna skriva ner det igen. Kram