fredag 23 december 2011

Säg det med cellofan!Vad man än slår in i cellofan, så ser det lyxigt ut, tycker jag. Lite blommor + cellofan = lyx. Lite kladdig, hemmagjord, not som fancy knäck + cellofan = lyx. Så. Därför har jag alltid en rulle cellofan hemma just in case. Man vet aldrig vad man kan behöva glamifiera. Så säg det med cellofan och gör små gå-bort-presenter lite extra lyxiga. Trevlig att ge och väldigt trevligt att få.

Nu ska jag ta min (tooook-förkylda och snoriga) lilla lekamen och kasta mig hejdlöst in i årets (dock inte första) juldusch. För snart invaderas huset av släkt och då får man ta nummerlapp för att komma in på muggen a la camping-kö. Så är det att ha många här hemma över jul. Men jag älskar´t.

Nu är det ääääntligen GOD JUL igen. Tjohoooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssst....... Gårdagens gå-bort-present fick bli lite hemmajord jordnöts-knäck i cellofan (go figure) och en liten blomma. Eller ja. Blomma och blomma. En liten vit ros och en tall-kvist som jag satt i en gammal barnmatsburk (ni vet ju att jag är en sucker för återanvändning) å som jag knöt lite svart grovt snöre om. Enkelt men tusan så sött :).

2 kommentarer :

Familjen R sa...

Tips!
Cellofan finns väldans billigt på Boris varuhus i Ullared. Köpte själv 2 st rullar när vi va där i somras, hur bra som helst att ha när man vill piffa till nåt.
Ju fler desto roligare säger de ju...ha en underbar Jul!

Livet på landet sa...

Önskar dig en riktigt GOD JUL!!

Kram Helena