lördag 10 december 2011

Lördag!

Härliga lördag välkommen!!! Nu ska jag iväg och jobba - tjohooooooo! Ska lull-lulla och sälja inrednings så det står härliga till :).

Vad ska Ni hitta på idag, fina Ni?

Trevlig helg!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst.... Idag får ni lite bilder från vårt kök! Håll tillgodo!

8 kommentarer :

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

... nu är det nattning av småtroll som står på schemat, sedan ska jag dyka ner i några svenska jultidningar och mysa med tända ljus :)

Kram från Australien♥

Sandra - en liten del av Mig. sa...

Vi ska ta en promenad och baka :) Lampan över bordet är så fin, är den från IKEA? Har hittat en där som vi funderar på att ha här i köket. Ha en fin dag på jobbet.

Johanna Stålros sa...

Ja jag hade tänkt att lull lulla och fixa här hemma men jag ligger däckad i sängen med feber så det blir en lugn dag där jag kikar runt till er andra som fixar och står i;) Kram Johanna

Heléns Gott o Blandat sa...

Va´fint ni har det!! Ha´en riktigt härlig dag du också. Själv ska jag träffa de goaste vännerna!!

Viè a la campagne sa...

Du har ju så fint! :) Kram

Stora och små drömmar sa...

Hejsan otroligt fint kök du har. Här blir det en slappar dag sedan en liten sväng till stan då dottra vill handla julklappar och vi ska ta tillbaks de leksaker som ej vart såld på leksaksbytardagen. Sedan blir det gomiddag och mys framför tv ikväll. Ta hand om dig Kram Jessica

Lotta sa...

Kollade bilderna på Mormors fönster, kuddarna med TOFSAR var fina! Visst måste väl detta med tofsar ökat lavinartat med M. Montazami?? Inte var det speciellt vanligt i inredning för några år sedan?? Ännu har jag ingen själv, vi har inte ens gardiner, där det väl funnits även tidigare, till gardinomtag, men man vet aldrig, smaken ändras ibland i oroväckande riktning..

Vita Hemligheter sa...

Stort å fint kök du har, den rutiga tapeten har jag själv så den tycker jag ju såklart är jättefin;)
Trevlig kväll!
Kram Emma