söndag 4 december 2011

Man skulle kunna tro....Man skulle kunna tro att jag ätit någon konstig svamp (dock ej växande mellan gran och tall) eller fått någonting hårt i huvudet. Men nej. Jag har ingen sådan förklaring. Förutom att jag är julnörd då. Å aningen julstörd. Men nu står den iallafall där, i vardagsrummet - granen (läs nu för tusan rätt, så ni inte tror att jag släpat in grannen i vardagsrummet.... det vore ju också lite... stört..... hm..). Så grön och så grann och så nyskördad från garaget (japp, i år åkte syntetgranen fram eftersom vi hade äkta förra året).

Så. "Nu är de jul, här i vårt hus". Bokstavligen! Tjohooooooooooo!!

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Levindas Värld sa...

Åh va myyysigt :-) Är på jakt efter en fin stor gran i år då vi tidigigare bara kunnat ha en 150 cm gran. Och jag lääängtar efter att hitta drömgranen och få klä den så härigt julfin som du gjort :-)

Massa julmys till dig!

Det vita dårhuset sa...

Hahaaaaaa! Äntligen en som är lika störd som jag :)) Har ingen fullbordad julgran inne än men jag var tidig med mycket annat ;)
Kram på dig toka :))

Annas vita hus sa...

Vilken fin låtsasgran det var! Ser ju ut som en riktig! :) Vart har ni fått tag på den?`

Kram Anna

Nina sa...

Isåfall har jag ätit ännu konstigare svamp för här åkte granen in redan förra Söndagen, jag vill njuta länge av den (alltså granen inte svampen)

Annelie sa...

God morgon i stugan,vilken underbar gran...;)))Å jag tror inte att du är tokig,jag plockade fram allt till 1:a advent...;)))Ja det är första ggn jag gör det,men jag tycker att tiden före jul är mysigast,så kan man skicka ut allt till nyår..;)))Synd bara att vi inte har nån snöööö för det höjer ju stämningen enormt...

KRAAAAM på re och ha en härlig dag!!!

P.s Kolla in min utlottning om du vill...