lördag 11 december 2010

Bättre sent än aldrig!Nu ääääääääntligen har vi fått tummen ur och dag ska vi 8med lite hjälp från goda vänner) tapetsera Bebis rum!!! Tjohooooooooooo!!!!

Ja, ingen kan anklaga oss för att vara speciellt snabba här hemma (vi köpte tapeten för dryga halvåret sedan), men bättre sent än aldrig :)!

Hoppas att Ni njuter av er lördag!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssss........ Det är endast den väggen där det låga avlånga fönstret (på första bilden är det den väggen som inte har några bilder uppsatta på sig) är på som ska få sig en make-over. Ska bli spännande och se om det blir bra, eller om vi skulle behållit rummet helvitt. Den som lever få se :)!

7 kommentarer :

My sa...

Ja "bättre sent än aldrig"..;)Stort GRATTIS till vinsten av Halv åtta hos mig söta du!!!Det var du värd!

Lycka till med tapetseringen!Tror det blir jättefint.Spännande att få se resultatet sen.

Ha en fin lördagkväll!

Kram/My

Radhusdrömmar sa...

Jag kan också vara så att jag köper inredningssaker och sedan inte får till att få upp det på ganska länge. Jag har redan köpt ett par kuddar till en soffa som vi inte ens har köpt ännu. Lite knäppt va?
Kul att se dig på halv åtta hos mig. Jag tycker det var skönt att se att du tog allt med en klackspark och att du verkar spontan och glad :-)

Ha det gott!
Kram Johanna

Sussi sa...

Ja jag håller med Grattis till dig glada tjej helt underbar är du har ju bara sett dig på din blogg:)) som också är perfekt.Ska baka ditt bröd i morgon såg så god ut. Ja allt såg gott ut som du gjorde. GRATTIS till dig Kram Sussi.

Anonym sa...

Det blir kanonfint med en tapet till allt det vita:) Väntar med spänning på resultatet!Ha en underbart mysig Lördagskväll!Kram Annsofie

MiaMaria sa...

Hejsan!

Visst är det bättre sent än aldrig:)
Kommer bli så bra!

HA en skön söndag!
MiaMaria

~~*Pennyshouse*~~ sa...

gomorron!

det kommer garanterat att bli helt perfekt !
ska bli spännande att ffå se resultatet.
Vilken ljuvlig säng.....

Kramizz Nilla

Anonym sa...

Lycka till m tapetseringen! Visst blir det spännande att få se resultatet. Hoppas att ni blir nöjda. Längtar efter att få se bilder därifrån Kram Magda