måndag 6 december 2010

O helga måndag!
Å så var det O helga måndag igen och en ny oskriven vecka ligger framför oss. Eller ja, oskriven och oskriven. Vi vet ju alla vad denna veckan innebär - Inredningsfrun på televisionen så klart!! Tjohooooooooooooo!!!!

Jag passar på att njuta av att kidsen i skolan tycker att jag är citat "ascooooooooool jö" bara för att jag ska vara med en plutteliplutt stund i "Halv åtta hos mig" denna veckan. Men, men jag är ju tacksam för det lilla. Å "ascooool" är ju inte det sämsta :D!!

En härlig måndag önskar jag Er!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssss...... Lite pics från vardagsrummet (del 89932) bjuder jag på idag. Omväxling förnöjer som det så fint heter, struntar jag alltså i idag och kör en favorit i repris. Funkar säkert det oxå....... ;)

10 kommentarer :

Annika sa...

Det är så fint! Vilken harmoni! Ska bli så roligt att titta på HÅHM ikväll. Det känns nästan som om det är någon man känner som ska vara med ;-). Må så gott! Annika

Lina sa...

Brukar inte titta på det programmet, men idag får man ju allt ta och bänka sig framför tv:n. Ska bli kul och se dig "live"..
Må så gott!
Lina

Camilla sa...

Jag sitter bänkad!!!!! Kramar Camilla

White sa...

Klart det funkar! Gillar favoriter i repris, särskilt dina. Teven är uppbokad hela veckan halv åtta. Har rekommenderat detta program till flera av mina vänner. De har även blivit fan av din blogg. Vet du vad jag önskar jag hade gjort före all denna snö kom nerfarande? Jo, jag borde varit ute till skogs och plockat mer mossa. Blir så fint i alla julgrupper. Nu får jag köpa. Surt sa räven. Snön kom så tidigt i år att jag inte har kommit mig för att hämta i tid. Får väl komma ihåg det nästa år.. Kram/White

Lina sa...

Du har alltid så fina bilder... :)

Tur att jag har en inspelningsbar box för jag jobbar ikväll... Men kl 21 kommer jag att titta på programmet... :)

Lycka till med besöket på skolan!!

Kram*

Lina M i Örebro sa...

måste ställa klockan ikväll, har en tendens att glömma bort tv-program som jag vill se, men det får icke hända denna vecka =)

Mimmi sa...

Verkligen ascoolt! :) Vad mysigt julfint du har gjort!
Kram/ Mimmi

BLONDETTY sa...

Ikväll sitter vi bänkade! Ska bli urskoj att se dig. Det känns ju lite som att vi känner dig nu, ha, ha!

Du kommer att stråla genom rutan, det vet vi!

Kramar från
BLONDETTYSARNA!

Anonym sa...

Om tre timmar sitter jag framför tv´n med en kopp te. Ska kika på dej där. Som någon skrev...det känns som man känner dej... Njaa en liten smula kanske. Men du är så gästfri i ditt hem via alla underbara bilder du visar oss. Ha en mysig kväkk framför tv´n. Kram Magda

Ljuva Lantliv sa...

Underbar blogg du har! Så mycket fina bilder och inspiration!

Önskar dig en riktigt fin vintervecka
Kram Anna