tisdag 28 december 2010

Julklapp från Tomten!
I år låg det ett par julklappar under granen som var till både mig och min käre Inredningsnörd och på paketen stod det "från Tomten". I paketen låg det sötaste vitrandiga mattan och två vackra beiga kuddar med vackert sydda monogram. Hmmmmmm..... Konstigt att Tomten kunde hitta så rätt. För visst var det ändå Tomten som julklapparna kom ifrån?!? Jag menar, man köper ju liksom inte julklappar till sig själv och sedan låtsas att man inte har en aaaaaaaaning om vart ifrån de kommer.......... skulle jag ju aaaaaaaaaaldrig göra......

Iallafall. Mattan och kuddarna får nu husera i vårt sovrum och där blev de bara så fina. Tomten var verkligen spot on med sina klappar i år!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssss......... "Tomten" hälsar att kuddarna är köpta på Mormors Fönster och mattan från Sigfrid Rudbergs Diversehandel. Tur för oss att han hittade dit :)!

10 kommentarer :

~~*Pennyshouse*~~ sa...

god fortsättning!

bilken underbar tomte som kom med precis det du önskade dig :)
våran tomte var lika snäll här ;)

kram Nilla

Camilla sa...

Hahaha, jag köper alltid julklappar till mig själv, störst chans att man får rätt då :-)

Är stort fan av Halvåtta hos mig och såg självklart även avsnittet när du var med. Hajade till när jag hörde rösten, något bekant var det visst :-) Sms:ade direkt till Kerstin så vi kunde se dig bägge två! Nu är vi redo att skriva till Aftonbladet och 'Jag mötte Lassie' :-) Gott nytt år! kram Camilla

Bella sa...

Hi hi här är det en till som köper julklappar till sig själv :) "Tomten" hade verkligen lyckats med era klappar, jättefina och så snyggt och trevligt sovrum ni har!

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

BLONDETTY sa...

Ha, ha, vilken HÄRLIG tomte!!

Vackert sovrum....som allt annat i ert underbara hem!

God fortsättning önskar vi dig raring!

Kramar från
BLONDETTY-tjejerna!

Nattmia sa...

Tänk att tomten vet vad alla vill ha.. Fantastiskt ;-)
Snygga klappar var det..

Kram Mia

Kristin sa...

Hej du vännen! Vi har ju så många djur här, så oftast brukar det ligga paket som det står "till Kristin från Speja" (hunden) på. Himla smidigt. Hunden känner ofta sin matte ;-)

SNYGGT har ni det i ert sovrum. Nädå, inte alls avis (försöker jag intala mig)....

kram och ha det bra - såg nu att det var bara 86 dgr kvar till bf, heja på!!!!

/Kristin

Anonym sa...

Säger bara så underbart fint du har det . Mycket duktig tomte ni har hemma hos er som kan det där med inredningsdetaljer. Var rädd om er fina tomte. Du ger så mycket positivt det gläder mig att få ta del av din blogg. Tack för all inspiration. Det är ljusår ifrån hur det ser ut hemma hos mej men jag tar lite i taget och som sagt det är de små detaljerna som gör det. Kram Magda =)

Camilla Jilderup sa...

Du har ett fantastiskt hem i Skogsby!

Helena S sa...

Ååh vilket underbart sovrum ni har! Sådana där kuddar som det står H på borde ju jag också ha, som heter Helena och allt... jag får väl agera tomte själv och pallra mig iväg till Mormors Fönster för ett inköp. :-)

Johanna sa...

Vilket underbart vackert sovrum!! Suger in inspiration och visar sambon bums! =)
Härlig läsning i din blogg som alltid! Sprider ut din blogg till alla jag känner. Hoppas det var ok att jag länkade till din blogg i min egen? Ägnade ett helt inlägg bara till att tipsa om din sida! Lånade lite bilder och var noga med att ange att de är dina.