torsdag 30 december 2010

Rosor, ranunklar och syréner!Idag har jag nyårsfixat lite grand här hemma. Alltid skönt att inte stå med både dukning, matlagning och städning på en och samma dag. Å för tillfället kan jag inte det heller eftersom "Oliwer" i magen protesterar hej vilt då. Bäst att lyssna på kroppen lyda, ta det lungt och inte stressa för mycket!

Idag fick lite vita vackra blommor följa med hem från stan. Både rosor, ranunklar och syréner (japp, det finns att få tag på även när det är många, många minusgrader ute) får pryda bordet till årets sista dukning. Känns fräscht (efter allt jul-rött) och ger en förnimmelsen om våren. Eller vad säger Ni?

Imorgon är det redan årets sista dag. Kan ju inte annat än bli en bra dag :)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst....... Idag bjuder jag på en liten, liten sneak-peak på vår nyårsafton-dukning. Håll tillgodo!

15 kommentarer :

Rosor och ruiner sa...

Så fräscht, så vårlikt, det kan vi behöva nu! Hoppas ni får ett fint nytt år, härligt med tillökning i familjen!

mammaxtre sa...

Vilken otroligt fin dukning. Du kan din sak, helt klart.

Ett gott nytt år önskar jag dig

♥ Fyra årstider sa...

Wow vad fina blommor! väldigt sällan man hittar ranukler här.
Kram Lotta

Millan sa...

Åh, såna härliga blommor, ser riktigt lyxigt ut...Här hemma hos oss blir det betydligt enklare eftersom vi ska fira själva i lugn och ro...

Önskar dig ett riktigt gott slut på det nuvarande året, och ett riktigt gott 2011!!!!

Kram Millan

Anonym sa...

Oh, så vackert med alla blommor. Vitt vitt vitt tänk att det är så ljuvligt att se på. Så fint du har dukat. Hoppas att ni får en riktigt trevlig nyårsfest m din familj och vänner. Gott Nytt År kram Magda =)
Ser fram mot ett nytt inredningsår med dej.

Änglarnas hus sa...

En riktigt ljuvlig kombo i din nyårsbukett! Vackert!
Ha nu ett riktigt gott slut på året
och Ett Gott Nytt År!!
Kramis Sanne!!

STENLYCKA sa...

Tack för att jag fått vara en av dem som under 2010 får njuta av ditt vackra hem, dina vackra bilder och dina underbara texter.Önskar dig och din familj ett Gott Nytt År och låt det nya året hos dig fyllas med glädje,kärlek,ljus och energi!
Tack för att jag får vara din bloggvän!
Kram Raina

Shabby soul sa...

What wonderful images!!
Darling friend for this New Year I wish you love, peace and health!
Have a good day
Silvia

Annika sa...

Vill önska dig ett Gott 2011 och tack för allt du gett oss läsare under året som gott! Ser fram mot att följa dig kommande år också! Kram Annika

JessicaMaria sa...

Superfint! Men se till att man kan se varandra över blommorna, annars kanske du får göra ett lägre arrangemang så man slipper sitta och titta runt. Ha ett supergott nytt år!

Sussi sa...

Gott nytt år på dig kramar sussi i dalarna.

Anonym sa...

Jättesnyggt! Är så avundsjuk på dina fina tallrikar!! :-D
Jag läser ofta din blogg och inspireras varje gång av din härliga inredning! Du är verkligen kreativ! :-) Men jag måste få fråga hur ni har löst det med förvaring? För visst är det så att även ni har böcker, cd- och dvd-skivor? Hur förvarar ni sånt? Det är just ni mitt stora dilemma i vårt hus, då jag gärna vill dölja det så mycket som möjligt, men ändå ha det lättillgängligt. Tacksam för tips! :-)

Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!
Kramar från Anna

Anonym sa...

Vilken härlig och vacker nyårsdukning du har gjort. Önskar Dig ett underbart 2011.
Kram fr "Förortsfrun"

Tillsammans Hemma sa...

Hejsan Frun.
Vill titta in och önska dig, Inredningsnörden, Bebis och Bebis junior ett riktigt
Gott Nytt År!!!
Hoppas ditt 2011 blir minst lika bra
som ditt 2010!
Jag beundrar din ständigt glada positiva ton i alla dina inlägg och din energi sprider bara en massa, massa glädje hos oss läsare.
Hoppas ni får en supertrevlig kväll, med allt som hör nyår till.
Kram från Loo.

White sa...

Det känns på något sätt som att ta avsked, vilket jag hatar. Tycker det är så in i norden jobbigt med avsked. Detta gamla året har gjort sitt och kommer aldrig tillbaka. Tänk vad mycket det har hänt detta året, och även de åren som före detta har dragit sig tillbaka. Gäller att leva i nuet och ta vara på varandra, vara omtänksamma samt se lyckan i alla de guldkorn som går att uppleva. Jag är i själen en optimistisk person med framförsikt, men så här på nyårsafton tillåter jag mig att tänka tillbaka och begrunda året som varit. Nu ut med det gamla och in med det nya. Jag önskar att mina nära och kära får vara friska, och att det nya året kommer visa sig bli ett gott år. Att året skall berikas med glädje. Detta önskar jag även Dig och Din familj. Kram