lördag 18 december 2010

Tjuvstart!


Vardagasrum

För att göra min käre make lite glad så åkte en röda julduken upp. Han tycker att julen ska vara röd. Å det är ju dumt att säga emot nu i juletider,man vill ju inte bli utan julklappar :D!

Oj oj, oj vilken dag!! Upp i ottan för städning och diverse fixande här hemma. Sedan har jag varit iväg och jobbat ett par timmar. Å då svängde en av mina trogna bloggläsare förbi med lite hemmagjort julgodis, som jag fick av henne. Hur gulligt är inte det!?! (Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Ni är bara BÄST!! Vad vore bloggen utan Er!?!). Dessutom är det alltid extra roligt att "få ett ansikte" på er som lämnar kommentarer. Så tack söta Jenny W, du är bara för go!

Efter jobbet åkte vi hem till mina päron och tjuvstartde julen lite grand med ett mini-julbord. Har faktiskt inte ätit någon julmat alls i år ännu, så det är väl på tiden. Tyvärr så hänger fortfarande en envis förkylning i och hur mycket jag än kämpade med att försöka känns någon smak, så lyckades jag inte (ni vet när allt smakar well-papp. Eller ja, inte för att jag smakat well-papp, men you know the feeling). Men, men bättre förkyld och smaklös nu, än på julafton! För du ska det "julbordas" som aldrig förr, vill jag lova!

Sedan har vi varit och köpt gran! Tjohooooooo!!! Tyvärr passade inte julgransfoten så vi får klä den imorgon. Men de gör inget för nu ska jag slå ner min lille julskinke-lekamen i soffan och inte röra mig ur fläcken. Är helt slut!

En mysig lördagskväll önskar jag er, goa bloggläsare! Tack för att Ni finns och förgyller min dag, varje dag!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssss....... Idag bjuder jag på lite gott och blandat från vårt hus. Håll tillgodo!! Förresten, är det bara jag som har haft problem med att ladda upp bilder på Blogger idag? En bild tar typ tio minuter att ladda upp.... grrrrr........ I-landsproblem när de är som värst.... ;)

3 kommentarer :

Kia sa...

Vilken fin tomte du har!
Bilder gick bra att ladda upp men texten tar desto längre tid på sig.
Tips: Du gillar skumtomtar väl? Jag har lagt upp ett recept på enkla tomtefudge som man har skumtomtar i.
Ha en trevlig kväll!
Kia

White sa...

Hej du vackra gravida lady. Visst är det sant att gravida strålar av både lycka och vackerhet. Måste också säga att jag starkt gillar den vita löparen som det står skrivet god jul på i rött. Var har du köpt den?

Elina Johansson/ Laholm sa...

Hej, jag testade att göra saffrankolan, lät så himla gott! Den blev inte så toppen dock. Jag kokade och kokade, gjorde kulprovet emellanåt, men blev aldrig en kula som jag kunde rulla. Tror det småkokade i hela 65 min. Kom sedan på att jag tog två clementiner istället för en, kanske det gjorde smeten mer rinnig?
En fin blogg du har, jag hittade hit efter att ha sett dig på "halvåtta hos mig".