torsdag 30 december 2010

Min lekamen över hela framsidan!
Ja, sanna mina ord att jag blev paff när den lokala tidningen damp ner i brevlådan i går. Söta Sara från Kalmarposten hade ringt och frågat om jag kunde tänka mig att ställa upp på en intervju och en liten nyårsmeny, vilket jag gjorde. Att jag däremot skulle bre ut min lekamen över hela framsidan var ju en överraskning. Trevligt tyckte Bebis som klappade händerna och utropade "Mamma i tidningen! Mamma i tidningen!!". Alltid roligt att man kan glädja någon :)!

Välkomna alla nya läsare. Trevlig att Ni hittat hit till mig och min lilla blogg!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssss......... Till festbrödet går det att använde vilken olja som helst. Ibland tar jag rapsolja eller matolja och ibland olivolja. Å till er som gillar choklad (fick frågan från en läsare), kan ni alltid ta lite kakao, hackad mörk choklad och ringla lite av barnens choklad/kolasås i parfaiten innan ni fryser in den.

6 kommentarer :

Linn sa...

Vad kul! Vi ska faktiskt göra sommardrömmen till efterrätt i morgon...Det blir grillat till huvudrätten och då får det bli din goda dill och dragonsås som du lade upp receptet på i somras har jag för mig... ( ja jag längtar liiite efter sommaren som både skall grilla och äta glass på självaste nyårsafton...=P )

Anonym sa...

Verkligen en underbar blogg du har! Vilket vackert hem, kul att du vill dela med dig! Såg dig på "halv 8" och gillade "festbrödet" En vän tipsade mig om bloggen och här är jag nu ;-) Kram Lise

Anonym sa...

Hej fina du!
Du förtjänar så bra att vara på framsidan :).
Kul att du lägger ut dina smaskiga recept!
Ha ett härligt nyår Marika!
Kram
Jackie

White sa...

Så bra du gör dig nu i vintertider..jag menar, snacka om att man längtar till sommaren när man ser dig på helsidan i tidningen. Blommor, brunbränd och fin. Tycker iofs mycket om den här vintern också. Kall, vit och rofylld. Gäller att ta tillvara på den årstiden som är för stunden. Stunden kommer aldrig åter. (Haha, låter riktigt poetiskt, om jag får säga det själv..) Nu får Du och Din härliga familj ha en riktigt skön nyårsafton samt ett gott nytt år!!

Anonym sa...

Hittade din blogg igår via Kalmarposten.
Vilket vackert hem du har.
Kommer att fortsätta titta in till dig
Gott Nytt År
önskar
Lena i Kalmar

Linda sa...

MMM vad gott det låter. och ser gott ut . jag såg såklart på programmet:-)

Jag är inne å läser varje dag och kommenterar duktigt. Har dock bytt namn till min ena blogg istället för att enkelt skriva Linda...
Ha det bra och gott nytt på dej.