söndag 5 december 2010

Chefen på besök x 2


Å så var det 2:a advent - mysigt!! Dagen har verkligen spenderats i julens tecken och det har bakats, planterats nya julblommor ( i zinkhinken i hallen har jag satt två röd/vita amaryllis + mossa + blåbärsris + hyacint = easy peasy ), fejats och donats och gjorts julgodis i 150 knyck.

Igår kväll kokade jag saffrans-kola med en touch av clementin och idag gjorde jag choklad-kola med en twist av cappuccino och rostade salta nötter. Jag ska kladdelikladda ner receptet till er, kära bloggläsare, för utan dessa kaloribomber till munsbitar blir det ingen jul! Jag lovar!!

Idag har chefen (för butiken jag hjälper till i) och hennes maken varit på adventsfika hos oss - trevligt!!! Å imorgon så kommer chefen (eller ja, "chefen" från min kurs på lärarutbildningen, men you get the point) och hälsar på mig (läs; Observerar kritiskt nerefrån ett hörn i klassrummet) och kollar hur jag har det hos mina coola sjätteklassare. Mycket chefer nu alltså!!

Nu ska jag moffa lite kola i soffan och få en välbehövlig fotmassage. Har knappt suttit ner i helgen. Men det är ju bara jul en gång om året och då gäller det att stå i. Eller vad säger Ni kära bloggläsare??

En fortsatt trevlig 2:a advent önskar jag Er!!

KRAM

/7 Inredningsfrun

Pssssssssssssss........ Julgransslingan som vi alltid har utomhus, på balkongen, varje jul han aldrig komma upp eftersom det snöat så in i nordens. Så jag har virat den runt räcket i trappen istället. Lite lagom svulstigt a la amerikansk jul :)!

6 kommentarer :

Anonym sa...

Imorgon så sitter vi som spikade i
soffan halv åtta, så spännande...

Kramar ifrån andra sidan sundet

Annika sa...

Recept tas gärna emot! Julen måste vad god på alla sätt och vis. Läser mellan raderna att du nu mår bra eftersom det verkar vara slut på vilandet ;-). Härligt! Som föregående talare håller jag med!

Trivsamma förändringar sa...

Ser verkligen fram emot recept på julgodis! Jag har ett par bra recept, men hela släkten gör ju nästan samma julgodis så jag vill göra något lite annorlunda, dina lät underbart goda och intressanta *vattnas i munnen*
Kram Maria

Det Ljuvliga i Livet sa...

Inte såg det särskilt amerikanskt ut i trappen inte, jag tycker inte det i alla fall! För de har så mycket annat som gör att det bara ser dumt ut! Det blev fint och stilsamt!
Recept på alla dina julens gottigheter vill jag verkligen ta del av. Bara att läsa vad du har bakat får det att rinna i mungiporna!
Kram Anna-Maria

Rosor och ruiner sa...

Jag ser att du har likadan adventskalender som jag - fast utan paket till Bebis? Fast den var fin utan paket också förstås, med pynt i!

STENLYCKA sa...

Hejsan på kvällskvisten!
Här har det bakas och fixas hela söndagen.
Nu är det inte många timmar kvar tills jag sitter naglad framför tv. Hoppas du tar hem segern!!!
Kram på dig!
Raina