onsdag 22 december 2010

Gott och blandat!Har samlat på mig en massa frågor ( om "Halv åtta......" å lite annat smått och gott) från er till mig som jag tänkte ta och beta av.
  • Nej, Helge Skoog var aldrig på plats vid inspelningen av "Halv åtta.....". Det är två team (ett morgon- och ett kvällsteam) som följer en under dagen och därför också två olika personer som står och ställer frågor. Det var två helt fantastiska team som var oerhört professionella. Men det hade varit roligt att träffa Helge så klart!
  • I "Halv åtta......" vinner man 15000 kr. MEN eftersom man i Sverige är skyldig att betala skatt (vid prestationsvinster), får man utbetalt 7500 kr alltså halva vinstbeloppet. Så till er som frågar (en fattig student vad hon gör med en sådan summa pengar i mitten av augusti) så betalade jag säkert räkningar för dem. Inte så sexigt, men sant!!
  • Hej, hej på dig Petra!! Din son Daniel ville att jag skulle skicka en julhälsning så här kommer den, just for you; GOD JUL och kram till dig!
  • Kökstapeten (j, folk frågar fortfarande om den) vi har, kommer från Boråstapeter (kollektionen Seaside) men utgick ur deras sortiment -07.
  • Nej, Bebis heter inte Bebis på riktigt. Å JA, han kommer i fortsättning att bli kallad för Bebis här på bloggen. Han "heter" ju det här :)!
  • JA, vi har tagit reda på könet på våra barn båda gångerna. Inte för att det spelar någon som helst roll vad man får (vi är bara tacksamma att vi har lyckan att kunna få barn). Vi har resonerat praktiskt och för oss är inte "det roliga" eller "överraskningen" att få se om det är en pojke eller flicka utan VEM den lilla krabaten i magen är och hur han/hon ser ut. Men alla är ju olika!
  • Jag träffade min fantastiske make och tillika Inredningsnörden när jag bodde och jobbade uppe i STHLM. Det är en av den största lyckan i livet att få gifta sig med sin bästa vän i hela världen. Å så var/är det för oss!! Han är mitt allt, mitt liv, mitt hjärta!
  • Huset vi bor i kommer från leverantören Vimmerbyhus. Vi har dock ändrat massor både exteriört och interiört. Huset är på 190 kvm i två plan.
  • Jag pluggar till lärare och får behörighet att jobba med barn i åldrarna 0-12 år. Bar är livet och jag är lyckligt lottad som får jobba med dem!
  • Japp, the Island är alltså Öland och det är här vi bor!
Nu har jag säkert glömt tusen frågor så ställ gärna dem i kommentarsfältet så fortsätter jag att svara här i inlägget.

KRAM

// Inredningsfrun

5 kommentarer :

Strandkullen sa...

Tittar in en snabbis och önskar er en riktigt god jul! Kramis semlan

Anonym sa...

Hej söta du! En liten enkel fråga, den vita stjärnan som står mot väggen på ditt vita bord, var har du köpt den och/eller vet du vilken leverantör det är??? Har letat efter en sån, vet att det fanns förra julen. Men missade den och vill ha en sån NUUUU=)

Kram o GOD JUL
Karolina

Anonym sa...

Fråga:
Varför spexade du dig så mycket i Halv 8 hos mig?
Varför hade du "festkläder" och höga klackar på dig i tv när alla de andra hade normala vardags kläder på sig?
Gjorde du detta för att;
1. Vinna?
2. För att du som person vill ha den här bilden utåt sett? (har förstått att du inte alltid kör den här stilen, så varför inte vara normal, utan överdrivning?)
3. Varför visade du dig bara så positiv, snäll i programmet när du kanske ändå hade en annan åsikt? Är inte ärlighet det viktigaste för du är väl inte bara positiv 24 h om dygnet?
4. Hade du hoppats på fler tv-program med dig?

Johanna sa...

Hej!
Halkade in här av en slump och fastnade direkt. Måste bara säga vilken UNDERBART fin blogg du har och vilket fantastiskt hus och inredning! Den här bloggen kommer jag att följa slaviskt, du har gett mig så mycket inspiration redan! =)

Hemma hos oss sa...

Hej "inredningsfrun"!
Underbar blogg och jag uppfattar dig som en sprallig go glad genuin mm som person även innan jag såg programet och har ingen annan uppfattning nu efter programmet! What you "see" (läser) is what you get!
Undrar bara, om bäbis ska heta bäbis (även om du bloggar om 15 år?!) vad ska bäbis i magen heta i bloggen??
PS Du har mitt drömkök-så är det bara! =)

Stor julkram!