måndag 20 december 2010

Julefrid i 250 knyck!

Hej å hå så fort tiden springer iväg! Det är mycket, mycket, MYCKET som ska hinnas med just nu (julbestyr som julgodis-tillverkning, julstädning, julklappsköp, julklappinslagning, julmat förberedelser, julstädning, jul-lull-lull) och till råga på allt har vi börjat en ny kurs i skolan idag. Tjibi!

Så ett par dagar nu kör jag på julefrid (!!!) i 250 knyck. Men efter det blir det lugn och ro. Eller ja, iallafall tills hela huset fyllts med julglada människor. Men det är ju det julen går ut på; Att får träffa och umgås med sina nära och kära. Å då spelar det ingen roll om alla trettiofem sorters godis är hemmagjorda eller inte, om dammtussarna ligger och gottar sig i hörnen eller om alla paket inte är inslagna "a-la-jag-är-så-innovativ-å-påhittig-och-slår-in-alla-paket-unikt-och-personligt (bara jag får slå in ett par stycken på det sättet så är jag nöjd).

dagens tips får blir; Jul-hetsa inte! Välj en eller ett fåtal saker som är extra viktiga för dig och din familj och lägg krutet på det. Då hinner du med att både mysa och umgås utan att vara som en urdiskad trasa lagom till Kalle Ankas julafton.

Nu ska jag sova och vakna frisk som en nätkärna i morgon. Tre veckor med rinnande näsa, hosta och allmänt tokförkyld slutar imorgon. Japp, så får det bli, för det har jag bestämt!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst........ Ni får ursäkta den hemska bildkvalitén men så går det när det är mörkt när man kommer hem och ska försöka fota. Iallafall. Idag ser ni de mumsiga godisarna som jag fick av söta Jenny häromdagen. TACK igen, de var supermumsiga!

2 kommentarer :

Helena S sa...

Jag kör också Operation Julefrid, igår gjorde jag vörtbröd (som tyvärr blev ganska misslyckade, tur att det finns brödrost ;-) och idag har vi gjort köttbullar och lakritskola. Jag brukar också fin-slå-in några paket (typ syrrans eftersom hon har vett att uppskatta det) och köra ful-inslagning på dem som inte bryr sig lika mycket. Men det är kul själv när man får ett fint inslaget paket! :-)

Shabby soul sa...

MMMhhh these sweets are so inviting!!
Sweet images too!
Have a good day
Silvia