torsdag 16 december 2010

Hur jag vet att maken läser bloggen, del 493920
Hört någonstans på the Island idag;

" - Det var minsann länge sedan vi var över till det där mysiga fiket och gårdsbutiken. Kan vi inte åka dit i helgen? Å förresten så har jag redan handlat dina julklappar......."

Ja, ja. Det kanske inte blir några julklappar från Sigfrid Rudbergs Diversehandel (som jag önskat i tidigare inlägg) men likväl en mysig fika. Men en flicka får vara nöjd med det "lilla" :).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst........Å by the way blev det en sådan här gitarr till Bebis. Något dyrare än alla de andra "plastic-fantastic"-varianterna, men mycket bättre i kvalitén. Å eftersom han får två julklappar i år (han fyllde faktiskt bara två år i oktober och har ju inte en susning om vad jul och julklappar är), kan vi likaväl lägga ner lite extra krut på dem och hoppas att de håller många år framöver. Dessutom så är den snygg och passar perfekt in i hans ny-tapetserade barnrum. Ja, en mamma måste väl få matcha lite oxå :D!! Alla bilder i inlägget, har jag fotat inne i butiken Sigfrid Rudbergs Diversehandel.

2 kommentarer :

Anna F sa...

Klart man ska ha en riktig gitarr... de där typiska barngitarrerna låter det ju bara illa om! Min flicka har ingen egen gitarr men när hon är hos kompisen (som har en riktig) så spelar hon som bara den :) God jul på dig!

Sarah sa...

Jag fortsätter att imponeras, vilket vackert hem du verkar ha och vilken inspirationskick din blogg är. Det riktigt kliar i fingrarna!!