lördag 4 december 2010

Rekord!


Jag slog nog sömn-rekord i går!! Som jag skrev, var jag löjligt trött och lyckades med bragden att somna sittandes (en av mina talanger jag har, är att kunna somna i princip vart som helst, hur som helst. Fråga min käre make, han är den första att skriva under på det!!) i soffan mellan 20.00-22.00. Sedan mer eller mindre sleep-walkade jag mig in till sovrummet där jag fortsatte min skönhets(moahahaha,,, who I´m I kidding)-sömn ända till 07.00 i morse. Å då jump-kickade jag mig upp ur sängen utvilad och full av energi!! Härligt!!!

Idag har det varit full rulle; Jag har jobbat, äta mysig lördagsmiddag hos mina päron, har jag städat huset, jul-lull-lullat och nu har jag precis kokat saffrans-kola.

Nu ska jag ha en mysig date med ett gäng med fluffiga, rosa skumtomtar. Det är jag sannerligen värd!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssss....... Idag bjuder jag på lite blandade pics från köket. Inget nytt direkt men jag hoppas att ni håller tillgodo anyway.

6 kommentarer :

♥ Fyra årstider sa...

Här hemma har jag en gubbe som just somnat sött.
Kram Lotta

Trivsamma förändringar sa...

Låter som en mycket lyckad dag!
Ibland känns det som man skulle kunna stanna kvar under täcket i flera dygn. Men snart vänder det och blir ljusare igen och då blir vi piggare igen. Hoppas du hade en trevlig dejt med de rosa tomtarna hihi
Ha en fortsatt trevlig helg

BLONDETTY sa...

Vad flitig du varit! Tänk vad ordentligt med sömn kan göra! Känner att jag skulle behöva en rejäl dos av den varan just nu.... ;)

Men idag ska vi väl ha en alldeles strålande mysig 2:a advent, eller hur?!

Tror att andra halvan av BLONDETTY kommer hit och myser idag! Det blir bra det!

Sköt om er FINA!

Kramar från
Brunetten i BLONDETTY

Josefina sa...

Vad fint ni har det där hemma! Har förstått att det ju är du som är min nya kollegas fru! Ska bli spännande att se dig på tv i nästa vecka. Ha en härlig söndag!

Anonym sa...

Å vad jag älskar din blogg. Vilka bilder, man blir så inspirerad. Fick tips här om dan om några som bland annat gör unika ljusstakar å klot i smide. Skulle säkert passa många som läser din blogg. www.unicart.se hette sidan. Ha en riktigt god jul och forsätt i samma underbara stil!

Mvh En beundrare.

Lina M i Örebro sa...

Va härligt att sova så länge! Jag vaknar titt som tätt på nätterna med värk här och där och då är jag bara gravid i v.20... men det är nog kroppen som strejkar pga för lite träning =) Får kanske göra något åt saken istället för att klaga.

Idag ska jag ta och göra saffrans-sockerkakan tänkte jag. Hoppas den är lika god som du säger. Trevlig andra advent!