söndag 19 december 2010

Å så var gran-j***ln på plats!


Å så var då gran-j***ln på plats, som min käre make så milt uttryckte sig. Nu ska den bara pyntas och göras fin, men det väntar vi med till ikväll när det börjar mörkna. Det blir ju extra mysigt när man kan tända en brasa och en massa ljus (jag skiter i att det blir VARMT. Ska det vara mysigt, så ska det!!), värma lite glögg och lyssna på julmusik.

Men först åker ska vi åka över en sväng till Gårdby Kafé och Lanthandel för en mysig advents-fika! Det är det en liten "tack-för-att-du-fixat-med-granen-fastän-att-du-hatar-det"-fika som jag bjuder min käre man på. Det är han verkligen värd!!

En härlig fjärde advent önskar jag Er, goa bloggläsare.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssss...... Det vackra fönstret jag fick av söta Marie är nu på plats. Har lite mer lull-lull som jag ska fixa, men det kommer ju en tid efter jul oxå.

8 kommentarer :

Sussi sa...

gillar dina röda kuddar vad har du köpt dom?
Ha en bra dag kram Sussi.

Annelie sa...

Hahaha...vilket roligt inlägg..Å fiiiina bilder..Ha en fortsatt mysig dag nu...Kram/Annelie

White sa...

Fönstret blev jättefint på plats. Ser att jag måste leta reda på ett jag med. Skulle passa även här hemma. Undrar varför jag inte har ordnat till det förut?! Vi har tänkt att hålla oss med granbestyr ännu ett par dagar. Sedan så känns det som om det är ok här hemma. Glögg tar vi ändå;)

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Det är inte lätt att fixa det där med gran. Skall bli spännande att se granj***ln!
Fönstret blev så läckert!
Ha en bra veckaförejul!!!
Kram Raina

mammaxtre sa...

Han verkar vara snäll maken din :-)

Ha det gott

Anonym sa...

Säg till mig så fort du tröttnat på ditt fönster så köper jag gärna det! Kan man köpa det någon stans? Har letat precis efter ett sådant gammalt och slitet men ej hittat.

Anonym sa...

Jag köper gärna ditt fönster så fort du tröttnat. Säg till direkt! Kan man hitta ett precis sådant att köpa genom nätet? Jag har letat o letat exakt efter ett sådant här men ej lyckats.

Levindas Värld sa...

Åh så fint du gjort med fönstret över soffan :) Vilken snäll kvinna som tänkte på dig och gav dig det. Tänk att såna människor finns!!

Hoppas adventsfikan var mysig! Förresten måste jag säga att du är en riktig pingla för å va gravid, ser så fräsch och snygg ut :)

Ha det gott!