tisdag 14 december 2010

Tur är bara förnamnet!!


Jag berättade att vi skulle tapetsera om Bebis rum i lördags. Vi hade valt samma tapet som vi har i köket ( kollektionen "Seaside" från Boråstapeter utgick ju ur deras sortiment -07), fast vi har valt en gråblå färg till Bebis rum istället. Tapeten hittade jag i somras och fick då hjälp av butiksbiträdet så att jag fick så mycket tapet som jag behövde. En rulle skulle definitivt räcka, sa biträdet!!! Or so she thought......

Lördag eftermiddag. Tapetseringen har börjat. Humöret är på topp och vi som inte tapetserar står och kollar på och dricker glögg (ja, vaddåååååårå,,, alla kan ju inte tapetsera samtidigt. Någon måste ju få stå och peka och säga hur det ska vara oxå :)!) när någon plötsligt utbrister "Shit,,, tapeten kommer inte att räcka!!". Ja, vad gör man då? Vad GÖR man då!?! Jag vet ju att det i princip varit omöjligt att få tag på tapeten som vi har i köket, eftersom den utgått ur kollektionen och då måste det ju vara samma sak med den här tapeten! Vad gör nu? Ska vi bara tapetsera halv väggen? Ska vi tapetsera så långt det räcker? Ska vi få lite PAAAANIK!?!

Ett mail och ett samtal från butiken senare är balansen och lugnet återställd. De har lyckats att få tag på TVÅ rullar av samma tapet som de har tagit hem åt mig. DET är service det och tur är bara förnamnet! TJohooooooo! Så inom kort får ni se bilder från Bebis rum. Å då är hela väggen tapetserad!!

Dagens note to self; Köp alltid för mycket tapet!! ALLTID!!!

KRAM

// Inredningsfrun

8 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!

Vilken tur att ni fick tag i mer tapet. Den är verkligen jättefin.

Kram Linda

Sussi sa...

Oj vilken tur ni har.Kram Sussi.

Sköna o Gröna Ting sa...

Tjo flöjt.., det kunde ha slutat riktigt illa det där!!!
Måntro att du blev stressad av bara tanken att behöva riva ner allt igen och börja om från början..., med en annan tapet:)
Men du, det löste ju sig och det blir super duper fint.

Ha en toppendag och ta väl hand om dig
Kram
Marianne

Annika sa...

Sicken tur!!! Det kommer bli superfint!

Ha en härlig fortsättning på dagen. Kram Annika

Nikita - också inredningstokig sa...

Vilken tur ni hade!
samma sak hände för oss en gång, vi hade köpt tapet och tiden gick.. då vi tapetserade och tapeten inte räckte fick vi till svar att tapeten utgått .. VAAAH?! som tur var fanns där EN rulle som stod och gömde sig i ett ställ med "rearesttapeter"
så jag håller med dig . köp ALLTID för mkt tapet!!

Nattmia sa...

Det där kallar jag flyt.. Hade det varit jag så hade det aldrig funkat, med den otur jag alltid har..

Ha en fin kväll..

Kram Mia

Anonym sa...

Hallojsan!!!
Vilken jättefin tapet, det kommer bli ett jättefint barnrum!
Du var lika sprallig och glad som jag trodde du skulle vara på tv =) Kul!
Ha en fortsatt trevlig dag, nu blir det en fikastund för mig också medan min bebis röjer ut tidningar ;)(Min son är med på bilder i bloggen)
Kram Jenny
http://jentanholm.blogg.se

Anonym sa...

Oj, vilket flyt du har. Vilken tur att det fanns fler rullar av tapeten. Men så fin den är. Ska bli spännande att få se mer ifrån bebis rum.
Kram Magda =)