lördag 11 december 2010

Om barn!Alltså, detta är mina erfarenheter kring kids; Du kan aldrig försöka vara något eller någon du inte är, detta genomskådar de på en gång och du går fetbort! Barn är härligt ärliga och säger precis vad de tycker och tänker. Å detta gör de in your face utan att försöka gömma sig bakom någon. Har du en gång förbrukat ett barns förtroende, är det otroligt svårt att vinna tillbaka det. Men har du en gång vunnit det, finns det ingen bättre känsla!

Igår var min sista dag på praktiken och hos mina coola 12-åringar. Dessutom var den ordinarie läraren borta hela dagen vilket innebar att jag fick rå om dem hela dagen - mysigt! Sista timmen hade vi bild och eleverna fick göra egna julkort. Så på med lite julmusik, fram med lite pepparkakor, juläpple och julskum (ja, det var ju faktiskt min sista dag så det kunde jag väl ändå bjuda på). Det blev en perfekt avslutning på en härlig praktik. Resultatet av kidsens julkort ser Ni ovan. Visst blev de fina!?!

Som sagt, vuxna i all ära, men barn är meningen med livet!!! Lycklig äro jag som får jobba med dem!

Nu ska vi iväg och köpa gran - jo, ni läste rätt - GRAAAAAAN! Tjohooooooooooooo!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst....... "Himlen kan vi ej nå, men stjärnor kan du få", skrev en av killarna i klassen på sitt julkort. Så sant, så sant!!

10 kommentarer :

Elle sa...

Sitter här och vet inte om jag ska skratta eller gråta (av rördhet) åt korten! Vilka härliga ungar och vilka fräcka (i dubbel betydelse) julkort du har fått!
Ungar är verkligen ärliga!
Kan förstå att du trivdes där.
Ha en fin helg!
Kram Elle

Det Ljuvliga i Livet sa...

Härliga kort ifrån mycket omtänksamma och goa 12 åringar!

Hannah Sporrong sa...

Hej Marika!
Hoppas du kommer ihåg mig, Susannes dotter.
Du var i våran klass i sexan med.
Tänkte bara tipsa om en sida. Frossle.com heter den.
Där kan man tjäna pengar på sin blogg och du verkar ha många läsare så det skulle nog vara värt det för dig!
Man väljer själv vilka annonser i html-format man vill ha på sin blogg och får olika mycket ersättning beroende på hur många som klickar på!
Såfor du har tjänat ihop 300 kr eller mer kan du få det insatt på ditt konto och sidan är gratis!

Mvh Hannah Sporrong

Anna sa...

Hejsan. Du har en ny bloggläsare :). Såg dig på Halv åtta hos mig och höll på o DÖ när jag såg ert underbara hem. På nåt konstigt vis sökte jag runt på inredning och klickade mig in här och blev SÅ paff när jag fattade att det var dig jag såg på teve :) haha.

Underbart hem som sagt. Och grattis till knodden i magen, va mys. Måste bara fråga hur du gör dina planteringar med tex amaryllisar i den stora krukan? har du jord i hela krukan? Det blev jättefint iaf. Förstår att du blev paff på färgen, haha.

Kramar Anna

Anna sa...

Glömde fråga en sak :) Vilken webbutik handlar du mest ifrån? Finns så sjukt många, så när jag kikar runt på alla sidor blir det aldrig något köp för jag blir så förvirrad, haha :)

Anonym sa...

Fint! Ja, barn är verkligen livet och för att inte tala om barnbarn...livets efterrätt!!!!! du verkar vara en jättefin människa och grattis till vinsten och äran att medverka i ett bra program! julkram från en trogen bloggläsare i fagersta

Anonym sa...

Men jisses vilka underbara kort du fått :-)

Kram Linda

Annika sa...

Så underbart och så sant! Barn är det ärligaste vi har. Något att lära av! Lycka till de barn som sedermera får glädjen att ha dig som ledsaga i skolan. Det handlar ju inte bara om kärnämnen, även läran om livet i största allmänhet. Ha en härlig helg, din lilla skit ;-). Annika

Marika sa...

Vilka kloka ord, vilka underbara barn! Barn är verkligen helt fantastiska! Trevlig helg!

Lisa.L sa...

Du e go och gla, nästan som choklad..det kortet var ju så himla roligt :D barn e för underbara! Vilken fin blogg du har :D för inte tala om ditt hem :D helt otroligt vackert! precis sånt som jag gillar :D man får mycket inspiration då man läser din blogg :D Vad har folk riktigt skrivit åt dig efter du va med i tv ?Verkar inte vara trevliga saker, eller ?! Nåja, jag tycker d va härligt med nån som bjuder på sig själv precis som du gjorde :D en del e ju så stela och trista! Du hade alltid ett leende på läpparna och va glad :D det e d vi gillar i allafall ! God Jul..önskar Lisa